На мальовничій Дніпровській набережній, неподалік від станції метро «Осокорки», свої двері відчиняє ресторан «Carpaccio Bar».
Заклад займає два поверхи – на першому розмістився просторий основний зал, другий рівень займають камерний VIP-зал і бенкетний зал.
В інтер'єрі використані світлі пастельні відтінки, лаконічні меблі, панорамні вікна й безліч елементів побуту, які доповнюють декоративне оздоблення.
У меню представлені популярні страви італійської та середземноморської кухонь, які досвідчені кухарі готують за традиційними рецептами.
Фірмовими стравами вважаються:
- карпачо з тунцем і соусом татакі,
- дегустаційні рибні та м'ясні сети,
- рибний салат «Кінг Кліп» з кус-кусом,
- гарбузовий суп з трюфельною сальсою,
- ростбіф з соусом Вітело Тонато,
- пене з печеними овочами,
- тальятеле з грибами та сирним соусом,
- креветкове різото з мідіями й кальмарами,
- медальйони з індички з соусом Горгондзола,
- фокачо з оливковою тапенадою.
В алкогольній карті акцент зроблено на різноманітності італійських марок вина. Гостям подають кальяни. Для маленьких відвідувачів у ресторані обладнана спеціальна дитяча ігрова кімната, де з малюками займається професійна няня.
Щосереди в «Carpaccio Bar» під керівництвом шеф-кухаря проходять кулінарні майстер-класи, а щонеділі для дітей влаштовують творчі майстер-класи.