Завантажуйте додаток!
23 червня запрошуємо вас на Art of Cutting Тунця Blue Fin в CATCH!
Починаємо о 19:00.
Цього вечора ви зможете спостерігати за процесом оброблення великої риби на відкритій кухні ресторану.
Страви з-під ножа із тунця Blue Fin та унікальні позиції Champagne перетворять звичайну середу на справжню гастрономічну подію!
Під керівництвом Шефа готуємо спеціальне Tuna Menu:
-Тріо сашимі – акамі, чу-торо, о-торо
-All about Tuna: тартар з трьох частин тунця Blue Fin
- Роли з тунця з кремом Філадельфія та трюфельною пастою
- Татакі з тунця з овочами WOK та соусом Satay
- Тальята з тунця з руколою, оливками та в'яленими томатами
-Blue Fin стейк на вогні
Є привід для особливої вечері та виняткового Champagne.
CATCH IT!
Reservations: 044 334 30 15
Вул. Володимирська, 12