У центрі Солом'янського району в Києві, на вулиці Максима Кривоноса, розмістився ресторан «Чердак».
Затишний інтер'єр закладу виконаний у теплій кольоровій гамі й доповнений цегляним мурованням стін, меблями з натурального дерева, стельовими балками.
У меню ресторану представлено традиційні та популярні страви європейської кухні. Головний акцент зроблено на стравах, які готують на відкритому вогні.
Також гості можуть замовити холодні й гарячі закуски, закуски до пива, салати, супи, борщ, основні страви, з м'яса й риби, гарніри, десерти.
Серед фірмових страв ресторану відзначають:
- стейк з телятини з соусом дор блю,
- стейк зі свинини з карамелізованою цибулею і беконом,
- філе судака з кальмарами в соусі з розмарину,
- лосось у медово-соєвому соусі з теплим салатом,
- шашлик з філе сома,
- шашлик з телятини в маринаді з прованськими травами,
- салат з лосося з імбиром і медово-гірчичним соусом, український борщ зі свининою,
- овочевий суп з фрикадельками з баранини,
- деруни з піджаркою зі свинини й сметаною,
- пельмені ручного ліплення з бараниною,
- хачапурі з сиром, баликом і зеленню,
- ягідний тарт з заварним кремом.
У великій барній карті закладу представлено каву, кавові мікси, різні види чаю, фреші, коктейлі, пиво, міцний алкоголь, а також вина Іспанії, Італії, Чилі, Грузії.
Часто в ресторані влаштовують бенкети, ювілеї, весільні, корпоративні та сімейні свята.