Ресторан Дедіко акції

+38 093 308 6121
Кухня:  Грузинська
Середній чек:
c 01.02 до 31.12
Особливі умови для іменинників - Cork fee 0 грн!
День народження - це особливий день, коли ми любимо радувати наших гостей ще більше!Саме тому для всіх іменинників у нас особливі умови - cork fee за 0,00 грн!* А ще в подарунок - наш ніжний солодкий десерт Баскський чізкейк. Деталі та резерв по тел.: +38 (093) 308-61-21 Чекаємо на вас за адресою: м. Київ, проспект Валерія Лобановського, 6А Святкуйте з нами! * Можливість принести свій алкоголь без оплати за відкриття пляшки. Пропозиція дійсна протягом 7 днів з моменту Дня народження
c 01.02 до 31.12
Знижка на самовивіз 15% на все меню!
Ресторан "Dediko" пропонує усім шанувальникам грузинської кухні чудову можливість зекономити та насолодитися вдома смаком улюблених страв!Робіть замовлення на виніс, забирайте його самостійно та отримуйте ЗНИЖКУ 15% НА ВСЕ МЕНЮ!Не пропустіть нагоду насолодитися смачним обідом чи вечерею за вигідною ціною.Чекаємо!пр-т В. Лобановського, 6а093 308 61 21
c 01.11 до 30.11
Фестиваль хачапурі - 9 смаків за вигідною ціною!
У листопаді ми влаштовуємо справжнє свято для поціновувачів хачапурі! Протягом усього місяця насолоджуйтеся 9 різними смаками хачапурі за вигідною ціною:🔥✅Хачапурі Дедіко 4 сири (300 г) - 159 грн (замість 265 грн) ✅Хачапурі по-аджарськи (300 г) - 126 грн (210 грн)✅Хачапурі з листкового тіста з телячим язиком та грибами (300 г) - 155 грн (240 грн)✅Кубдарі зі свининою (300 г) - 117 грн (195 грн)✅Хачапурі по-мегрельськи (300 г) - 110 грн (185 грн)✅Хачапурі з листкового тіста (300 г) - 135 грн (2
Заклади з акціями
Кухня: Італійська
Тип: Кафе
Київ, пр. Володимира Івасюка, 6К5
Оболонь

Потрібна інформація про заклад?
Завантажуйте додаток!