«Fire Bull» - це ресторан, який розмістився в Солом'янському районі Києва, на вулиці Польовій.
Заклад являє собою заміський особняк, на території якого обладнані шість окремих будиночків, стилізованих під вігвам і кибитки, простора літня тераса зі ставом, дитячий ігровий майданчик і міні-зоопарк. Затишний інтер'єр основного залу ресторану виконаний у класичному стилі - теплі коричневі відтінки, оздоба з натурального каменю і дерева, важкі портьєри, камін.
Меню закладу складається з популярних страв європейської та української кухонь, які готують зі свіжих натуральних продуктів “з-під ножа”. У ранковий час гостям готують комплексні сніданки.
Також у ресторані подають салати, холодні закуски, перші страви, гарніри, пивні снеки, пасту, основні страви з м'яса, птиці, риби, десерти.
Родзинкою меню вважаються страви, запечені на грилі - шашлик з телятини, зі свинячого ошийка, свинячі битки на кістці, люля-кебаб з телятини з кінзою, «Пеппер» стейк з яловичини, каре ягняти-гриль, курча табака, перепела, форель, сьомга, дорада, скумбрія-гриль, лаваш з сулугуні, кінзою або куркою.
До фірмових страв ресторану відносяться:
- медальйони зі свинячої вирізки в беконі на карамелізованих яблуках,
- філе сома під пікантним сирним соусом,
- баклажан «Дуос», запечений з м'ясом під сиром,
- сьомга на овочевій подушці під вершковим соусом,
- тар-тар з телятини на карамелізованих апельсинах,
- теплий салат з телятини, овочів-гриль з журавлинним соусом,
- теплий салат з тунцем в кунжуті й винними овочами,
- грибна юшка з білими грибами,
- чизкейк «Нью-Йорк».
У барній карті «Fire Bull» гості знайдуть великий вибір міцного алкоголю, розливне і пляшкове пиво, вина Грузії, Італії, Чилі, а також асортимент класичних коктейлів.
Часто в ресторані проходять трансляції спортивних подій і футбольних матчів на великих екранах.
Крім того, у закладі регулярно проводять весільні, сімейні та корпоративні свята, бенкети, фуршети.