У Святошинському районі Києва, на вулиці Булгакова, розмістився ресторан-таверна «Флібустьєр».
У розпорядженні гостей три зали. В основному залі, місткістю до 50 персон, стоїть активна барна стойка й обладнаний майданчик для танців. У теплу пору року він трансформується у відкриту веранду. Також у закладі є віп-кабінет і зал для некурців.
Атмосферний інтер'єр відтворює атмосферу перебування на піратському кораблі вісімнадцятого століття - зали-каюти з оздобою і меблями з натурального дерева, мотузкові канати, піратські прапори, декоративні бочки й морська атрибутика.
Меню «Флібустьєр» пропонує асортимент популярних і авторських страв європейської кухні.
Кухарі готують закуски, салати, перші й основні страви, основні страви з риби й м'яса, гарніри, десерти.
До фірмових позицій відносяться:
- брускети з томатами й базиліком,
- суп-пюре «Вішисуаз Ноа» з селери й курки,
- філе лосося «Аквамарин» на пару з броколі під імбирно-коріандровим соусом,
- креветки в панцирі «Вогненні сарацини», обсмажені в соусі «Теріякі»,
- куряча грудка «Індіус», фарширована беконом і сиром сулугуні під вершковим соусом,
- курячі роли «Бомбеї» з лососем,
- філе міньйон під малиновим соусом,
- вирізка телятини «Флібустьєр» з сиром моцарела під соусом «Песто»,
- дерун «Попався на гарячому» з грибами й шкварками,
- бургер «Ланч Бен Боу» з телятиною, свіжими томатами, салатом айсберг і кисло-солодким соусом,
- печериці, запечені на грилі,
- тирамісу.
У барній карті ресторану-таверни представлено кава, чаї, фреші, узвар і домашній лимонад, а також міцний алкоголь, бочкове пиво, фірмові настоянки з журавлини й хрону, коктейлі та грузинські вина.