Кафе «Гостинний Хутір» зустрічає своїх гостей на вулиці Зодчих у Святошинському районі Києва.
У закладі обладнано просторий основний зал з місткістю 60 осіб, великий бенкетний зал, який розрахований на 120 запрошених, а також віп-кімната для 10 персон.
Крім цього, на території кафе є чотири окремі будиночки, кожен з яких вміщує від 12 до 25 гостей. В основному залі кафе є місце для виступу музикантів, а також встановлено проектор для регулярних трансляцій спортивних подій та футбольних матчів.
Кухарі закладу спеціалізуються на приготуванні популярних страв європейської та української кухонь. Меню складається з холодних закусок, салатів, а також містить перші й основні гарячі страви, піцу на тонкому тісті, гарніри, страви з м'яса й риби, пивні закуски, десерти.
У кафе можна замовити різні страви, приготовані на мангалі - шашлик зі свинини, телятини, курки й курячої печінки, люля-кебаб з курки та свинини, скумбрію, форель, курку і перепілку на мангалі, стейк з лосося, челогач.
Серед фірмових страв закладу відзначають:
- гарячу сковорідку «Хуторок» з антрекотом зі свинини, картоплею і цибулею,
- піцу «Фантазія» з курячим філе, печерицями, болгарським перцем, сулугуні й соусом« Коктейльний»,
- салат «Хуторок» з язиком, курячим філе, твердим сиром, салатом айсберг, томатами й зеленню,
- український борщ,
- кесаділью з пармезаном,
- млинці «Хуторок» з беконом, сиром, томатами й салатом айсберг,
- свинячі ребра в медово-гірчичному соусі,
- стейк з телятини з соусом «Сацибелі»,
- форель під соусом з морепродуктів,
- круасан «Хуторок» з шоколадним топінгом,
- пана-коту.
Для урочистих заходів представлено бенкетне меню.
Барна карта кафе пропонує каву і кавові мікси з різними сиропами, чорний, зелений, трав'яний чаї, а також фірмовий чай з цитрусом і імбиром, малиною і полуницею, обліпиховий, узвар, соки, розливне пиво, міцний алкоголь, вина України й Грузії.