У середмісті Києва, у мальовничій парковій зоні на березі Дніпра, розмістився елегантний ресторан «Grand Piano Cafe»
Заклад займає перший поверх арт-готелю «Баккара». У розпорядженні гостей просторий основний зал, бар, сцена і відкрита літня тераса з виглядом на річку й Києво-Печерську Лавру.
Дизайнерський інтер'єр ресторану оформлений у теплих пастельних відтінках і створює погідну лаунж-атмосферу.
Меню закладу містить популярні страви європейської, української, японської кухонь в авторській інтерпретації шеф-кухаря.
М'ясні та рибні страви готують на відкритому вогні за допомогою мангала, встановленого на відкритій терасі.
До фірмових страв меню відносять:
- новозеландського ягняти в прованських травах,
- качину грудку з печеними яблуками й малиновим соусом,
- фетучине з індичкою,
- середземноморський суп,
- чалагач на грилі.
- профітролі під гарячим шоколадом,
- морозиво з ягідним соусом,
- торт «А-ля Захер».
У ранковий час тут можна замовити сніданок за типом «шведського столу».
Також у ресторані надають послуги кейтерингу, є окреме бенкетне й фуршетне меню, сезонне меню від шеф-кухаря, «А-ля карт» меню і снек-меню.
У винній карті представлені вишукані сорти італійських, французьких, чилійських, аргентинських, австралійських, іспанських і грузинських вин. За барною стойкою можна насолодитися класичними коктейлями, бочковим пивом.
Крім того, в алкогольній карті можна замовити домашні настоянки – хреновуху й журавлинку, а також шотландське односолодове й блендове віскі. З безалкогольних напоїв є домашній морс, узвар і фірмовий чай «Баккара».