Кафе-кондитерська мережі закладів «Honey» зустрічає своїх гостей на вулиці Нижній Вал на Подолі.
Оригінальний інтер'єр виконаний у стилі модерн – коричневі стіни й декоративні жовті патьоки, панорамні вікна і величезна десертна вітрина, поєднання натуральних матеріалів в оздобленні й пластикових меблів.
Затишний зал закладу поділений на дві різнорівневі зони. Дизайнери створили атмосферу сучасної паризької кондитерської.
Меню складається з авторських страв французької та європейської кухонь. ...
Кафе-кондитерська мережі закладів «Honey» зустрічає своїх гостей на вулиці Нижній Вал на Подолі.
Оригінальний інтер'єр виконаний у стилі модерн – коричневі стіни й декоративні жовті патьоки, панорамні вікна і величезна десертна вітрина, поєднання натуральних матеріалів в оздобленні й пластикових меблів.
Затишний зал закладу поділений на дві різнорівневі зони. Дизайнери створили атмосферу сучасної паризької кондитерської.
Меню складається з авторських страв французької та європейської кухонь.
Фірмові страви «Honey»:
- філе міньйон під шоколадним соусом,
- мільфей з маринованого буряка, м'якого сиру, авокадо і малосольного лосося,
- креветки з мармеладом з солодких перців,
- сьомга з повітряним яблучним пюре,
- сендвіч з пряним лососем.
До фірмових ласощів десертної карти відносять:
- шоколадний торт «Нуар Інтенс»,
- тістечко «Honey» з медового крему баваруаз і обліпихової кулі,
- тістечко Шу «Каштан» з горіховим праліне і кремом «Дипломат» в глазурі з молочного шоколаду.