Переглядів: 4932 Час на прочитання: 5 хв
Топ-5 Київ

Кафе, кав’ярні та кондитерські демонструють українське кондитерське мистецтво, яке дивує та вражає. Це справжня насолода і рай для любителів солодкого. Tomato.ua розповість, де скуштувати яскраві десерти в Києві. До вашої уваги – огляд закладів зі смаколиками. Розповідаємо про Honey, Milk Bar, Кулінарний дім «ІБІС», MyMuffin, Éclair Little Artwork.

Заклади підтримують вас і одне одного. Запускають цікаві благодійні десерти та долучаються до ініціатив зі збору коштів для дітей, для захисників і відновлення нашої країни.

Honey

Honey – стильна кондитерська з креативною командою, яка пропонує оригінальні десерти, еклери, макарони, круасани, печиво, випічку, цукерки, морозиво та багато іншого.

Matcha Ceremony (225 грн) поєднав два сильні та яскраві смаки: трав’яниста матча та насичена біла малина, огорнуті вершковими нотами білого шоколаду з матча.

Окремої уваги варті реалістичні десерті у вигляді фруктів і овочів: кардамон, картопля, слива та альфонсо. Креативна картопля (165 грн) – оригінальний твіст на легендарне тістечко. Картопляна маса з помірно інтенсивним смаком культового Захера, крем лаванда, виразні акценти ванілі, серцевина персиково-абрикосового кюлі у «шкірці» карамелізованого шоколаду.

Пітт і Нортон з мила робили вибухівку у культовому фільмі «Бійцівський клуб». А Honey разом з усіма небайдужими зробить БТР. Новий стильний спешл десерт – Вибухівка (240 грн), 50 грн з якого йдуть на покупку БТР для ЗСУ. Дуже суничний, зі сметанно-вершковим кремом, бергамотом і медовиком в основі.

Milk Bar

Milk Bar пропонує неймовірні десерти. У меню – тортики, цукерки, чізкейки, легендарний десерт Три Молока, даніши, пудинги, тарти, круасани, брауні, марципани та ще багато цікавого для любителів солодкого.

У Milk Bar кожен десерт дивує. Але Павел – хлопець особливий! Чорничний мармелад всередині, хрустка меренга – ззовні. Маскарпоне, свіжі ягоди та молочний шоколад – ідеальне поєднання.

Reach Peach (145 грн) – десерт, який допомагає маленьким українцям. Мілк Бар долучився до Клубу Добродіїв і став постійним партнером добрих справ. 70% від вартості передають на допомогу дітям в Україні.

Ще один соціальний проєкт – Київ ранковий. Його головний герой – Трюфель з праліне фундука. 100 гривень з кожного продажу набору цукерок (350 грн) заклад передає на відновлення державної початкової школи в Гостомелі, що зазанала серйозних руйнувань через влучання ракет.

Будь-який торт з меню можна взяти за основу та прикрасити квітами, ягодами або кремом. Перед вами – сферичний торт фісташка-каламансі.

Кулінарний дім «ІБІС»

Кулінарний дім «ІБІС» – продуктовий магазин із власною кондитерською. Усі десерти – це витвори мистецтва ручної роботи цілого штату кондитерів. Солодощі виготовляють із натуральних продуктів, свіжих ягід і фруктів, без домішок.

У меню представлено як готові кондитерські вироби, так і під замовлення. Ви можете дізнатися, скільки часу потрібно для випікання ваших улюблених десертів – час вказано на сайті.

Рекомендуємо скуштувати торт Спартак (74 грн) – топ серед найулюбленіших страв відвідувачів. Це велика кількість максимально тонких медово-шоколадних коржів у поєднанні з ніжним кремом.

Яскрава новинка меню – Малиновий чизкейк (95 грн). Ніжне пісочне тісто, покрите крем-сиром Філадельфія з малиновим кулі – соусом із перетертих ягід малини та цукровою пудрою, що має насичений смак і аромат фруктів. Ще одна цікава новинка – Чизкейк Сан Себастьян (275 грн), який уже став трендовим десертом Інстаграму.

Кулінарний дім «ІБІС» також пропонує для вашого свята торти з різноманітними начинками і будь-яким декором за вашим побажанням. Магазин має власну доставку – ви можете замовити десерти у будь-який куточок столиці.

MyMuffin

MyMuffin – кондитерська-кавярня, яка здивує вас різноманітними десертами.

Почнемо з торту в чашці. Це саме його всі звикли називати капкейком. Смаки: чорниця, банан, апельсин, шоколад. Бокс з 6 штук – 414 грн.

Горіхова тарта створена для любителів горішок. Вона поєднала в собі фісташки, лісові, грецькі горіхи та кукурудзяні пластівці. Та ще й вкрита карамеллю. Візьміть одну, кілька або одразу бокс з 4 штук (276 грн).

Окремий вид мистецтва – макарон. Смаки: полуниця, лаванда-чорниця, маракуя, чорна смородина, кокос. Зберіть набір 5 різних смаків – 175 грн.

У меню навіть є шоколадний сендвіч – Вупі-Пай. Шоколадні бісквіти, що обіймають ніжний крем на основі крем-сиру. Доберіться до серединки – там на вас чекає карамель.

Інстаграм уже довів: бенто кейк – ідеальний варіант подарунку. Обирайте дизайн і тіште своїх рідних.

Éclair Little Artwork

Éclair Little Artwork – перше в Україні Королівство еклерів. Команда залишила в минулому звичний і одноманітний еклер і винайшла власний. Кожен еклер – це витвір мистества, спражній солодкий шедевр і сміливий політ фантазії. Це вишуканість, яскравість, ніжність, мода і маст-іт.

Éclair Little Artwork пропонує дивовижні еклери на будь-який смак. Фісташковий (120 грн) – король серед еклерів. Всередині: заварний фісташковий крем. Декор: крем-сир філадельфія, полуниця, м’ята. За 8 років він зібрав велику армію фанатів.

Ви можете обрати смаки-фаворити та додати святкову ноту до набору еклерів, наприклад, нотку дня народження. Незабутні враження та яскраві емоції від сюрпризу гарантовані.

Цікаві смаки: груша карамель, малина-маракуйя, кокос-абрикос, чорниця фіалка, лісова ягода, малина-троянда-лічі, полуниця-базилік (від 109 грн). На вітрину нещодавно повернувся фаворит фаворитів – вишня-шоколад.

З’їв яскравий десерт – задонать ЗСУ!??

Головна фотографія: Milk Bar.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал, щоб дізнаватися усі новини про допомогу під час війни вчасно!

Кращі місця для посиденьок із друзями в Києві

 

 

 

 

Поділитися:

Наскільки публікація корисна?

Натисніть на зірку, щоб оцінити!

Середня оцінка 0 / 5. Кількість оцінок: 0

Оцінок наразі немає. Поставте оцінку першим.

Показати все

Читати статті про Київ

Показати все Показати все

Читати статті про Куда пойти

Показати все Показати все

Читати статті про Куда пойти в Киеве

Показати все Показати все

Читати статті про Куди піти у Києві

Показати все Показати все

Читати статті про Топ-5

Показати все Показати все

Читати статті про Топ-5

Показати все Показати все

Читати статті про Топ-5 Київ

Показати все