У Солом'янському районі Києва, на проспекті Перемоги, недалеко від станції метро «Політехнічний інститут», розмістився ресторан «IL Pellicano».
Заклад являє собою просторе двоповерхове приміщення, інтер'єр якого виконаний у стилі лофт з елементами класики - теплі пісочні, оливкові й теракотові відтінки в оформленні, оздоба з натурального дерева, стіни з художнім розписом, що зображає пеліканів, бетонні поверхні й велика кількість живої зелені.
Кухарі ресторану спеціалізуються на приготуванні популярних страв італійської та європейської кухонь.
Особливістю закладу вважається наявність відкритої кухні, де гості можуть спостерігати процес приготування замовлених страв.
М'ясні й рибні страви в закладі запікають у печі хоспер.
Гості також можуть замовити холодні й гарячі закуски, супи, салати, пасти, равіолі, основні гарячі страви, гарніри, соуси та десерти.
Щоранку відвідувачам подають комплексні сніданки.
Серед фірмових позицій меню «IL Pellicano» відзначають:
- сирники з полуничним джемом і сметаною,
- грибний суп-капучино,
- брускети з анчоусами, томатами й сиром моцарела,
- паштет з курячої печінки з желе з мадери й тостами,
- теплий салат з качкою, теплу брускету «Чотири сири»,
- пасту «Лінгвіні» з лососем і песто,
- салат з тигровими креветками,
- бебі кальмарами, мідіями й бебі восьминогами,
- тарілку пелікана,
- креветки фламбе зі спаржею,
- піцу «Regina» з шинкою і печерицями,
- філе міньйон по-міланськи,
- пана-коту на кокосовому молоці з інжиром.