На вулиці Драгоманова в історичній частині Києва розмістилося кафе мережі закладів «Хачапурі й Вино».
Тут гості можуть покуштувати традиційних грузинських страв, які готують за домашніми рецептами. На відкритій кухні можна спостерігати процес приготування фірмових страв меню – хачапурі й хінкалі. Крім того, гості можуть замовити перші страви, салати, м'ясні страви, приготовані на мангалі, традиційні східні десерти та солодощі.
Основну роль у меню відведено хачапурі, який готують по-імеретинськи, по-мегрельськи, по-аджарськи, по-осетинськи, по-гурійськи, а також є лобіані, хачапурі із зеленню, пеновані й фірмовий закритий хачапурі з куркою, грибамі й сиром. Хінкалі готують власноруч, а для начинки гості можуть замовити телятину, баранину, з сиром, грибами й картоплею.
Фірмовими стравами меню вважаються:
- харчо,
- рулетики зі смажених баклажанів,
- саціві з курки,
- курчати табака,
- оджахурі,
- чашушулі,
- запечена картопля зі свининою «Метехі»,
- лобіо з квасолі з ароматними травами,
- чкмерулі,
- баранина з чорносливом,
- долма,
- форель під горіховим соусом.
У ресторані є мангал-меню, страви котрого готують на відкритому вогні.
есертна карта містить пахлаву, чурчхелу, пеновані з сиром і курагою, десерт з вишнею й пахлавою «Назі», горіховий торт. Карта напоїв складається з фірмових домашніх лимонадів, ексклюзивних грузинських сортів чаю, кавових коктейлів і фрешів.
З-поміж алкогольних напоїв відзначають домашні грузинські настойки: з курагою, вишнею, грушею, аличею, малиною. Крім того, гості можуть замовити грузинські бренді й чачу. Варто відзначити, що перші страви в ресторані подають у глиняному посуді, хачапурі приносять на дерев'яних дошках, а хінкалі – на спеціальних фірмових тарілках. Домашнє грузинське вино подають у глиняних глечиках, гості можуть пити його зі спеціальних піал.
Затишний й оригінальний інтер'єр виконаний у стилі етніки з додаванням сучасних елементів в оформленні. Для декору використано мідний посуд з гравіюванням, ніші з дровами, масляні картини, плетені абажури й жива зелень.