У самому центрі Києва, на вулиці Антоновича, недалеко від станції метро «Площа Льва Толстого», розмістився гастрономічний ресторан «Klukva & Brukva».
Головною особливістю закладу є дотримання принципів локаворізма. Тут гостям представлений асортимент страв, які готують з сезонних продуктів з дотриманням національних кулінарних традицій.
У меню можна знайти різні авторські й популярні страви слов'янської кухні. У ресторані є піч, в якій готують пиріжки, запікають м'ясо й рибу, печуть гречані солоні млинці й домашній хліб.
У меню передбачені комплексні бізнес-ланчі. Крім того, у закладі представлені всілякі мочіння, соління, квашення, варення та мармелад.
З-поміж фірмових страв меню ресторану відзначають:
- паштет з курячої печінки з желе з мадери,
- салат з ростбіфом, шпинатом, селерою і в'яленими томатами,
- борщ з дикою качкою і в'яленими сливами,
- мідії з травами й часником з печі,
- ростбіф смажений у печі з цибульним штруделем,
- котлету по-київськи з мармеладом з червоної капусти,
- полтавські сирні галушки з грибним рагу,
- вареники з судака на пару з соусом з щучої ікри.
Для тих, хто любить солодке, у «Klukva & Brukva» готують фірмові десерти:
- чизкейк з козячого сиру з солоною карамеллю,
- «Київський торт»,
- гарячий маковий пиріг і морозиво на ряжанці.
У карті напоїв можна побачити фірмовий лимонад з петрушки та ялівцевої водиці, домашні чаї, а в барній карті представлений ряд фірмових настоянок і крафтове пиво.
У розпорядженні гостей два поверхи з просторими залами та дві літні тераси.
В інтер'єрі переважають пісочні й сірі відтінки, цегляне муровання стін і багато живої зелені. В основному залі відвідувачі можуть побачити стенд-стелаж із закарпатськими винами.