Ресторан Колиба

Колиба
5
Київ, вул. Шумского 3
5
Все фотографии
Ресторан Колиба
Київ, вул. Шумского 3
Київ, вул. Шумского 3
+38 044 553 6751
Середній чек: 
$$$$
Опис
На Лівому березі Дніпра в Києві, у мальовничій зоні поруч з озером Тельбін, розмістився ресторан гуцульської кухні «Колиба». У розпорядженні гостей літні альтанки й тераси у води в оточенні верб, а також закрита територія, оформлена різьбленими дерев'яними скульптурами в карпатському стилі. У розпорядженні гостей чотири просторі зали: центральний зал, місткістю 60 персон, де проходять бенкети, фуршети й урочисті заходи, а також два середні зали, розраховані на 35 персон кожен, і бенкетний зал ...

На Лівому березі Дніпра в Києві, у мальовничій зоні поруч з озером Тельбін, розмістився ресторан гуцульської кухні «Колиба».

У розпорядженні гостей літні альтанки й тераси у води в оточенні верб, а також закрита територія, оформлена різьбленими дерев'яними скульптурами в карпатському стилі.

У розпорядженні гостей чотири просторі зали: центральний зал, місткістю 60 персон, де проходять бенкети, фуршети й урочисті заходи, а також два середні зали, розраховані на 35 персон кожен, і бенкетний зал на 25 персон, де часто проходять урочисті вечори для невеликих компаній.

Кухарі ресторану спеціалізуються на приготуванні традиційних страв закарпатської кухні за старовинними гуцульськими рецептурами.

Крім того, у меню є і популярні страви європейської та української кухонь. Основний акцент зроблено на різноманітності м'ясних страв, приготованих на відкритому вогні.

З-поміж фірмових страв меню ресторану «Колиба» відзначають:

  • юшку грибну «Козацьку»,
  • юшку «Для пана»,
  • рульку свинячу в пиві з часниковим соусом,
  • свинячі вуха фірмового приготування,
  • банош гуцульський,
  • смажену форель з рисом і виноградом,
  • салат зі смаженим лососем під сиром камамбер,
  • буженину й домашню ковбасу,
  • медальйони зі свинини в беконі,
  • качину грудку з яблуками під вишневим соусом,
  • шніцель курячий по-закарпатськи,
  • асорті «Козацька вечеря»,
  • каре баранини в гранатовому соусі.
На мангалі в ресторані готують шашлик зі свинини, телятини, баранини, сома, сьомги, а також свинячі ребра, курячі крила, фірмові ковбаски власного приготування, гарячий лаваш на мангалі.

Сайт: kolyba.net.ua
Отзывы

Потрібна інформація про заклад?
Завантажуйте додаток!