На Лівому березі Дніпра в Києві, у мальовничій зоні поруч з озером Тельбін, розмістився ресторан гуцульської кухні «Колиба».
У розпорядженні гостей літні альтанки й тераси у води в оточенні верб, а також закрита територія, оформлена різьбленими дерев'яними скульптурами в карпатському стилі.
У розпорядженні гостей чотири просторі зали: центральний зал, місткістю 60 персон, де проходять бенкети, фуршети й урочисті заходи, а також два середні зали, розраховані на 35 персон кожен, і бенкетний зал на 25 персон, де часто проходять урочисті вечори для невеликих компаній.
Кухарі ресторану спеціалізуються на приготуванні традиційних страв закарпатської кухні за старовинними гуцульськими рецептурами.
Крім того, у меню є і популярні страви європейської та української кухонь. Основний акцент зроблено на різноманітності м'ясних страв, приготованих на відкритому вогні.
З-поміж фірмових страв меню ресторану «Колиба» відзначають:
- юшку грибну «Козацьку»,
- юшку «Для пана»,
- рульку свинячу в пиві з часниковим соусом,
- свинячі вуха фірмового приготування,
- банош гуцульський,
- смажену форель з рисом і виноградом,
- салат зі смаженим лососем під сиром камамбер,
- буженину й домашню ковбасу,
- медальйони зі свинини в беконі,
- качину грудку з яблуками під вишневим соусом,
- шніцель курячий по-закарпатськи,
- асорті «Козацька вечеря»,
- каре баранини в гранатовому соусі.