У передмісті столиці, на Старій Обухівській трасі, розмістився заміський ресторан «Купецький Двір».
Територія «Купецького Двору» включає двоповерхову будівлю ресторану й п'ять будиночків-маєтків, кожен з яких присвячений відомим російським купцям. Літня тераса оточена мальовничими лісами Кончи-Заспи.
Інтер'єр ресторану відтворює стилістику й атмосферу дворянських маєтків Срібного століття – оздоблення з дерева, вишукані меблі, білосніжні скатертини, ковані елементи декору, візерунчастий текстиль.
Меню пропонує гостям широкий вибір традиційних страв російської кухні, рецепти яких взяті з дореволюційних збірників. Відвідувачі можуть замовити соління і копчення власного виробництва, домашні паштети, страви з російської дров'яної печі, м'ясо й рибу, смажені на мангалі.
До фірмових страв ресторану відносять:
- котлети за рецептом Пожарського,
- качину ніжку з хрусткими овочами,
- щучі котлети зі шпинатом,
- салат «Олів'є» рецепта 1886 роки з червоною ікрою,
- деруни зі сметаною,
- домашню ковбасу, запечену в печі з домашньою аджикою,
- крем-суп з гарбуза з тар-таром з овочів і креветки,
- чебуреки по-купечеськи,
- пельмені з перепілок,
- рум'яні перепілки на мангалі,
- шашлик з ягняти й телячої корейки.
У карті напоїв є домашній узвар і компот з кизилу.
Для любителів солодкого й випічки у ресторані пропонується десертна карта, в якій представлені фірмові смаколики:
- салямі з шоколаду з інжиром і вишнею,
- бабусині горішки,
- ліниві вареники,
- домашнє морозиво,
- торти «Київський» і «Карамель-кейк».