«Квеврі» - це мережа ресторанів грузинської кухні, один з яких розмістився в Дніпровському районі Києва, на вулиці Будівельників.
До послуг гостей обладнано просторий основний зал, а також критий літній майданчик. Колоритний інтер'єр «Квеврі» виконаний у традиційному кавказькому стилі - світлі пісочні стіни, меблі та оздоблення з натурального дерева темних порід, декоративний плетений тин, полиці з глиняним посудом і жива зелень.
Основу меню складають класичні грузинські страви, які кухарі готують за автентичними рецептами. Головний акцент зроблено на стравах, які запікають на відкритому вогні.
Гості можуть замовити шашлик з баранини, свинячої вирізки, курячого філе, зі свинячого ошийка і свинячих ребер, з сьомги, сома, білого амура, скумбрії, річкової форелі, телятини, а також дорада на грилі, каре ягняти, чалагач зі свинини й телятини, люля-кебаб зі свинини, баранини, яловичини, телятини, курки.
В обідню пору в ресторані подадуть комплексні бізнес-ланчі.
Серед фірмових страв закладу відзначають:
- люля-кебаб «Квеврі» зі свинини й телятини з болгарським перцем,
- хачапурі «Квеврі» з м'ясом, сиром і помідорами,
- оджахурі,
- чкмерулі,
- долму у виноградному листі,
- печериці з сиром сулугуні на кеці,
- чашушулі з телятини в томатному соусі на кеці,
- телятину на овочевій подушці зі спаржею і перцем,
- суп «Харчо», пельмені в горщику по-грузинськи,
- салат «Аджарія» зі смаженими баклажанами й сьомгою,
- салат «Тітонька Нані» з телячим язиком, курячим філе і заправою на основі мацоні,
- салат «Цицила» з грузинського курчати,
- сациві з м'яса індички в густому горіховому соусі.
У закладах мережі є власна служба доставляння їжі по місту.