На Великій Васильківській, недалеко від станції метро «Олімпійська», у Голосіївському районі столиці свої двері відчиняє ресторан «MANU».
Гостям представлена сучасна перуанська кухня Nikkei в авторській інтерпретації. Більшу частину страв у закладі готують на розігрітому перуанському грилі.
Акцент у меню зроблено на стравах зі свіжої риби, морепродуктів, водоростей, паназійського рису, овочів, різних круп і гострих соусів.
До фірмових страв меню ресторану відносять:
- теляче серце з кремовим червоним соусом та хрусткою цибулею-шалот,
- сібас з солодкою картоплею і кукурудзою-гриль,
- чилійський сібас з кукурудзяним пюре,
- емпанадаc з чилійським сібасом і соусом сальса перуано,
- шотландський фермерський лосось з соусом ахі ліма та кіноа,
- тендерлоін стейк з соусом ахі рокото і хрусткою цибулею-шалот.
Винна карта ресторану містить понад 100 найменувань, зібраних з усіх куточків світу. Ресторан займає приміщення з двома поверхами.
У розпорядженні гостей відкрита кухня, винна кімната і кілька залів. Дизайнерський інтер'єр оформлений в етнічному стилі з великою кількістю дзеркальних конструкцій і оздоблення з натурального дерева і каменю.