На Оболоні в Києві, на вулиці Маршала Тимошенка, розмістився м'ясний ресторан «Perets».
У розпорядженні гостей просторий основний зал, поділений на затишні обідні зони. Інтер'єр виконаний у стилі лофт - пісочні відтінки, високі стелі й великі вікна, оригінальні крісла салатового кольору, м'які дивани зі строкатими подушками, оздоблення з натурального дерева, яскраві картини на стінах.
У меню гостям представлені популярні європейські, американські, італійські та паназіатські страви.
Основний акцент зроблено на м'ясних стравах, зокрема на класичних американських стейках: «Рибай», «Шатобріан», «Філе Міньйон», а також на стейках з українського м'яса.
Крім того, у ресторані гості знайдуть великий вибір риби й морепродуктів: дорадо, сібас, лосось, тигрові креветки, мідії, рапани булот, устриці, чорноморський улов.
З-поміж фірмових страв ресторану відзначають:
- щучу ікру з солоними огірками й грінками,
 - салат з руколою, тигровими креветками й авокадо,
 - карпачо з восьминога з овочевою сальсою і соусом Понзу,
 - тартар з лосося з каперсами, авокадо й руколою,
 - суп з морепродуктами,
 - шашлик з баранини, маринований в узбецьких спеціях,
 - шашлик з реберець новозеландського ягняти, маринований з чебрецем і базиліком,
 - молочну телятину на кістці,
 - соте з морепродуктів,
 - курча по-перуанськи з кукурудзою і перцевим соусом.
 
Для ласунів розроблено десертне меню, де відзначають:
- гарбузову запіканку зі сметаною,
 - шоколадний фондан з малиновим сорбетом,
 - карамельний мус з грушею конфі.
 
У барній карті є домашній узвар, морс, лимонади, фреші, а також великий вибір італійських, французьких, іспанських і чилійських вин.
Щочетверга, щоп'ятниці й щосуботи в ресторані гості можуть заспівати улюблених пісень в караоке.
У теплу пору року працює відкритий літній майданчик.
        
              
                      
                          
Бiзнес-ланч