Ресторан «Околиця» зустрічає своїх гостей у Києві, на виїзді з міста у бік Бучі, на початку нової окружної дороги, навпроти повороту в Пущу-Водицю.
Заклад становить собою заміський ресторанний комплекс, який складається з просторої закритої території з зеленими галявинами й критими альтанками з натурального дерева, а також включає основний зал, місткістю 50 персон, віп-кімнату, розраховану на 30 гостей, затишний бенкетний зал, який вміщує до 30 запрошених, кілька будиночків, де можуть розміститися від 6 до 60 осіб.
Колоритний інтер'єр закладу оформлений дизайнерами в традиційному українському стилі - масивні меблі та оздоблення з натурального дерева, на полицях глиняне начиння ручної роботи, тинка, яскраві цибулеві й перцеві в'язки.
Кухарі ресторану спеціалізуються на приготуванні традиційних страв української та європейської кухонь.
Також акцент зроблено на стравах, які готують на мангалі.
У меню відвідувачі знайдуть салати, холодні й гарячі закуски, домашній хліб, випічку, перші страви, домашні вареники з декількома варіантами начинок, основні страви з м'яса, птиці, риби й морепродуктів, гарніри, десерти.
Фірмовими стравами ресторану вважаються:
- малосольна сьомга,
- «бабусині» деруни,
- гречаники «Дядя Боря» з серцем і печінкою,
- м'ясна солянка,
- борщ український з білими грибами,
- форель фарширована,
- телятина з білими грибами й особливим соусом.
Барна карта містить широкий вибір міцного алкоголю, пива, коктейлів, вина, настоянок. Вечорами в ресторані лунає жива фольклорна музика.