Гастро-кафе «Парус» розмістилося недалеко від станції метро «Лук'янівська» у Шевченківському районі Києва, на вулиці Коперника.
Затишний інтер'єр закладу виконаний у сучасному стилі з оздобою з натурального дерева. У розпорядженні гостей два бенкетні зали з місткістю 60 і 30 персон, обстанова яких нагадує каюти корабля. У теплу пору року працює відкрита літня тераса.
Меню «Вітрила» містить широкий асортимент популярних і авторських страв європейської та української кухонь. Гостям подають бургери, холодні й гарячі закуски салати, закуски до пива, перші страви, основні страви, гарніри, десерти.
Родзинкою меню гастро-кафе вважаються страви, приготовані в хоспері - каре телятини, стейк Рибай, дорада і скумбрія-гриль, шашлик зі свинячої вирізки, телятини, курячого стегна, стейк із сома і лосося, курча-гриль, філе міньйон.
До фірмових страв закладу також відносяться:
- шніцель по-віденськи,
- телятина з лисичками,
- качина ніжка з ягідним соусом,
- салат «Цезар»,
- салат з вугром і авокадо,
- грильято з овочами й телятиною на грилі,
- теплий салат з індичкою,
- брускети з білими грибами,
- м'ясо рапани зі смаженими грибами й фунчозою,
- бургер з лососем-гриль,
- вершковий крем-суп з печериць,
- м'ясні спеціалітети власного приготування,
- віденський шоколадний торт.
Часто в гастро-кафе проходять ділові зустрічі й корпоративні заходи, весільні й сімейні свята, бенкети й фуршети.
Щовечора з вівторка по суботу гості можуть насолодитися живою музикою і професійним вокалом.