Переглядів: 6030 Час на прочитання: 17 хв
Куди піти у Києві

Сучасні заклади з дбайливим персоналом і комфортними умовами забезпечать чудовий відпочинок для дорослих і дітей. Команди подбають про те, що ви змогли насолодитися стравами, напоями, спілкуванням, відпочинком і тишею. А діти в цей час змогли розважитися, весело та з користю провести час у безпечному просторі. Tomato.ua розповість про ресторани з дитячими кімнатами в Києві. У добірці il Molino, Буффаліно, Хачапурі та вино, Євразія, Patio, Tati, Flamber, Papashon Kids, Генацвалє і Хінкалі, La Fontana, Bigoli, Havana.

Кафе з дитячими кімнатами та інші заклади продовжують працювати, щоб підтримувати економіку й допомагати захисникам.

Заклади з дитячими кімнатами на Оболоні

il Molino

il Molino – демократичний ресторан італійської кухні. Тут готують більше ніж 30 видів автентичної італійської піци в дров’яній печі: від класичної Маргарити до суперпопулярної Маскераре. У меню ви також знайдете італійські та середземноморські страви: брускети, пасту, салати. З італійської il Molino перекладається як «водяний млин».

Місцезнаходження: ТРЦ Dream Yellow (просп. Оболонський, 1Б).

Атмосфера

У ресторані кожен гість відчує себе особливим і унікальним. Сенс роботи закладу – піклуватися й балувати клієнтів. Незважаючи на те, це дорослий або малюк, команда прислухається до бажань і намагається зробити гостюванням незабутнім святом.

Дитячі кімнати та майданчики

У закладі є дитяча кімната з розмальовками та різноманітними іграми, де малеча може весело провести час.

Меню для дітей

Для найменших гостей заклад пропонує страви з дитячого меню:

  • Тальятеле з котлетками з індички (179 грн) подається з броколі, бейбі-морквою та мінітоматами, прикрашається пармезаном,
  • Бургер з котлеткою з телятини, сиром, томатами, зеленню і дитячим кетчупом (189 грн), подається з картоплею фрі,
  • Равіолі з індичкою (125 грн),
  • Курячий суп з пастою (85 грн).

Меню рекомендується дітям від 3 до 12 років.

Розважальні активності

il Molino проводить кулінарні майстер-класи для хлопчиків і дівчаток. Учасники МК приготують піцу на вибір: Американа з ковбасками і картоплею фрі, Піца з курячим філе та мінітоматами, Піца з прошуто кото та мінітоматами. Усі отримають грамоту справжнього піцайоло, подарунки й незабутні враження від процесу. Майстер-клас чудово підходить для Дитячого дня народження і для розваги в будь-який час.

Час роботи: з 11:00 до 22:00.

Особливі зауваження

Ресторан візьме на себе організацію дитячого свята. На вас чекає святкова атмосфера, спеціально розроблене святкове меню (на 5/10/15 діток), анімаційна програма з подарунками й конкурсами, солодкі десерти та яскраві емоції.

Відгуки та рейтинг

Оцінка в Google: 4,5. Відвідувачі оцінили різноманітне меню, привітне та швидке обслуговування, затишна атмосфера.

Буффаліно

Буффаліно – затишний сімейний ресторан із власною сироварнею та пекарнею. На вас чекають піца й антипасті, салати, устриці, паста й ризото, витримані сири й вино, страви з вогню, брускети, та різноманітні страви італійської кухні.

Місцезнаходження: вул. Левка Лукʼяненка, 18 (Маршала Тимошенка).

Атмосфера

Буффаліно – це той заклад де можна відчути справжню атмосферу Італії. Заклад гарантує чудовий відпочинок із дітьми.

Дитячі кімнати та майданчики

У Буффаліно є затишна дитяча кімната. На найменших гостей чекають різноманітні іграшки, настільний футбол, приставки й безліч розваг. Простір обладнаний зручними дитячими меблями.

Меню для дітей

У дитячому меню ви знайдете цікаві страви:

  • Курячі нагетси з картоплею фрі (152 грн),
  • Ніжний омлет (78 грн),
  • Куряча котлета з пюре (155 грн),
  • Спагетті з томатами та мітболами (125 грн),
  • Курячий бульйон (69 грн),
  • Піцета «Чотири сири» (168 грн).

Розважальні активності

У ресторані регулярно влаштовують цікаві майстер-класи. Маленькі кулінари зможуть приготувати піцу на вибір (сирна, Маргарита, піца-зайченятко), печиво, домашню пасту, кольорові равіолі або десерт (фірмовий від шефа чи тирамісу).

Час роботи: з 11:00 до 22:00.

Особливі зауваження

Буффаліно – чудове місце для дитячого свята. Заклад пропонує святковий декор і спеціальне дитяче меню. На іменинника та його друзів чекають улюблені герої-аніматори, майстер-класи та розваги в дитячій кімнаті. Додатково можна замовити повітряні кулі, святкову програму з шоу, живу музику та фотографа.

Відгуки та рейтинг: Оцінка в Google: 4,4. Гостям сподобалися смачні страви, просторі зали, лояльні ціни, затишний інтер’єр із зеленню та комфортними диванчиками, хороше обслуговування.

Хачапурі та вино

Хачапурі та вино – грузинський ресторан з дитячою кімнатою Оболонь. Це заклад, просякнутий грузинською привітністю та наповнений любов’ю. Тут готують соковиту баранину, ніжну телятину, свинину, хачапурі й хінкалі за традиційним рецептом, чашашулі, харчо, долму, чкмерулі та інші страви грузинської кухні.

Місцезнаходження: вул. Левка Лукʼяненка, 18 (Маршала Тимошенка).

Атмосфера

У закладі цінують дитячу радість, натхнення та безмежну любов, яку малеча приносить у наше життя. Команда прагне зробити перебування в ресторані приємним і комфортним для гостей будь-якого віку. Ви можете насолодитися атмосферою затишку й тепла, поки малеча буде бавитися.

Дитячі кімнати та майданчики

У закладі є сучасна дитяча кімната, де малюки весело проведуть час разом із нянею та аніматорами, які за ними наглянуть. Ваша дитина бавитиметься в безпеці, а ви тим часом можете скуштувати цікаві страви з меню.

Меню для дітей

Яскраві позиції з дитячого меню:

  • Курячі котлетки з картопляним пюре (105 грн);
  • Бульйончик ципа-ципа (49 грн),
  • Броколики смаколики (86 грн) – суп-пюре з броколі з рослинними вершками,
  • Салат Овочевий цьомик (48 грн),
  • Хінкалі лялі в спідничці з броколі (88 грн),
  • Бельгійські вафлі з ягідним соусом (55 грн),
  • Десерт для супер Героїв (52 грн) – гранола, домашній йогурт, мед,
  • Горішки для Попелюшки (48 грн).

Розважальні активності

Ресторан проводить тематичні заходи для всієї сім’ї: Барбі і Кен, Щенячий патруль, Понівіль, Веселуни пустунчики тощо. У суботу та неділю в закладі влаштовують дитячі майстер-класи з приготування хачапурі.

Час роботи: з понеділка до неділі з 11:00 до 22:00.

Особливі зауваження

Одна з особливостей ресторану – дитяче меню-розмальовка. Поки ви з дитиною чекаєте на страви, можете попросити олівці в офіціанта. Це зробить очікування більш яскравим і цікавим.

Відгуки та рейтинг

Оцінка в Google: 4, 4. Гостям сподобалося зручне розташування, симпатичний інтер’єр, привітний персонал, приємні ціни, наявність дитячої кімнати з нянею. Окремі гості пишуть про незадовільний смак деяких страв і повільне обслуговування.

Ресторани з дитячими кімнатами Київ: Троєщина

Євразія

Євразія – японський ресторан з дитячою кімнатою Київ, де можна скуштувати автентичний місо-суп, Том ям, суші, роли, локшину та інші страви. Заклад пропонує оригінальну рецептуру з демократичними цінами.

Місцезнаходження: пр-т Червоної калини, 44А (Маяковського).

Євразія запрошує насолодитися стравами й спілкуванням, знаючи, що ваші діти в безпеці. Заклад створив усі умови для комфортного перебування всієї сім’ї: дитяча кімната, спеціальне меню, розваги. Тут панує приємна атмосфера. Команда вдосконалює не лише рецептуру, але й інтер’єр.

Дитячі кімнати та майданчики

Дитяча кімната – спеціально обладнане приміщення, призначене для дітей, які перебувають із батьками в ресторані. Вона обладнана іграшками, книжками та іншими розвивальними засобами, які сприяють розвитку дівчат, хлопчиків і забезпечують їх безпеку.

Меню для дітей:

Асортимент страв і напоїв для дітей доволі широкий:

  • Бургер Чікен кідс (168 грн),
  • Спагеті з мітболами Совенята (155 грн),
  • Паста Пташине гніздечко (135 грн),
  • Рол Посіпаки (140 грн),
  • Шоколадні привиди (120 грн),
  • Морозиво асорті з горіхами та шоколадом (140 грн),
  • Вершковий какао (45 грн) та ін.

Ресторан пропонує страви, які містять необхідні живильні елементи. Вигідна пропозиція – комбо-меню.

Розважальні активності

Щонеділі в Євразії проходять дитячі майстер-класи. Це чудовий спосіб цікаво, весело й пізнавально провести час. Ваша дитина на годину порине у справжній кулінарний Діснейленд. Учасники МК разом із шефом готуватимуть улюблені страви: бургери, роли, піцу, малиновий чай, Тирамісу, бельгійські вафлі, Буріто, безалкогольний глінтвейн та інші кулінарні шедеври. Малеча зможе також насолодитися аквагримом, тимчасовими тату й розвагами в дитячій кімнаті, а батьки – прохолодним ігристим.

Час роботи: з понеділка до неділі з 09:00 до 23:00.

Особливі зауваження

Зверніть увагу на те, що на Дитяче меню знижка за дисконтними картками не розповсюджується.

Відгуки та рейтинг: Оцінка в Google: 4,4. Гості позитивно пишуть про атмосферний  дизайнерський інтер’єр із панорамними вікнами, смачні страви для дорослих і дітей, чудове обслуговування та гарно облаштований дитячий куточок.

Patio

Patio – затишний острівець грузинської гостинності з сучасним інтер’єром на Лівому березі Києва. У меню представлені як традиційні грузинські страви, так і страви європейської кухні, приправлені ноткою Грузії. У закладу є свій генератор, тому працюють навіть піч час відключень світла.

Місцезнаходження: вул. Оноре де Бальзака, 7а.

Атмосфера

У Patio кожен гість відчуває до себе особливу увагу. В закладі раді бачити вас і з дітками, і з домашніми улюбленцями. Як на обід, вечерю, так і на застілля або просто на каву. Тут панує приємна атмосфера для гостей будь-якого віку.

Дитячі кімнати та майданчики

Одна з головних особливостей закладу – сучасний дитячий майданчик на відкритому повітрі, оточений зеленню. Аби діткам було весело та комфортно, біля закладу побудували величезний лабіринт, поставили батут, гірку, басейн із кульками та гойдалки для найменших. Це ідеальна пропозиція для дитячого дозвілля. Для батьків із немовлятами є столик для сповивання у вбиральні на 2-му поверсі.

Меню для дітей

Для найменших гостей заклад підготував особливі страви, які неодмінно сподобаються малечі й додадуть сил для продовження гри в захоплюючому лабіринті. В асортименті – бургер, курячий суп із локшиною, нагетси, бургер, сирнички, морозиво та інші страви.

Розважальні активності

Аби батьки могли відпочити, поки діти гуляють, щодня біля лабіринту працює аніматор.

Час роботи: щодня з 11:00 до 22:00.

Особливі зауваження

Кафе з дитячою кімнатою Троєщина чудово підходить для дитячого дня народження. Свято можна влаштувати в будиночку на 30 гостей, всередині якого можна встановити фотозону. Якщо у вас менша компанія, обирайте будиночок на 9-15 гостей. Поряд є дитячий майданчик і аніматор, тому зможуть відпочити не лише діти, але й батьки. Ви можете взяти свій тортик і алкоголь (діє cork fee).

Відгуки та рейтинг

Оцінка в Google: 4,7. На думку гостей, це чудовий заклад для дитячого дня народження та інших святкувань. Приємний персонал, хороше обслуговування, смачні страви, велика доглянута територія, лояльні ціни, гарний інтер’єр.

Tati

Tati – сімейний ресторан для відпочинку. У меню – страви змішаної кухні: українська народна, європейська, кавказька, страви приготовані в тандирі й на мангалі. Для особливих подій пропонують банкетні зали до 250 гостей, шоу програми та живу музику.

Місцезнаходження: пр-т Червоної калини, 11/2 (Маяковського).

Атмосфера

У ресторані, особливо, у вихідні дні, в ресторані панує сімейна ідилія. Ви зможете залишити свою дитину під наглядом няні та відпочити в компанії сім’ї, друзів, насолоджуючись трапезою і спілкуванням.

Дитячі кімнати та майданчики

Ресторани з дитячою кімнатою – чудова пропозиція для сімейного дозвілля. У Таті є безпечний і затишний дитячий простір з барвистим дизайном, створеним для захоплюючих ігор і розваг. У кімнаті – яскравий надувний батут, дворівнений лабіринт, розвиваючі іграшки, дитячі конструктори, гірки й басейн з сухими кульками, м’які ігрові модулі, гойдалки й стильні машинки.

Меню для дітей

У меню для найменших гостей представлені страви на будь-який смак:

  • Бульйон курячий з фрикадельками (43 грн),
  • Веселий городик (74 грн),
  • Карбонара (128 грн),
  • Бакс Банні з пюре (148 грн),
  • Даблбургер з індичкою (208 грн),
  • Піца з салямі та шинкою (196 грн),
  • Шашлик з курячої грудки (99 грн),
  • Млинці з джемом (80 грн).

Розважальні активності

Професійні аніматори влаштують для дітей неймовірне свято, наповнене яскравими враженнями. Tati з партнерами мають 50 феєричних шоу-програм, 80 авторських сценаріїв з інтерактивами, більше 150 яскравих ексклюзивних анімаційних костюмів. Повітряні кулі, мильні бульбашки, майстер-класи, паперове й райдужне шок, крижане шоу, шоу дресированих тварин, наукові досліди, супер-герої та багато іншого.

Час роботи: з 12:00 до 23:00.

Особливі зауваження

У безпечній дитячій кімнаті є зона для проведення заходів, де можна привітати маленьких іменинників, встановити фотозону і влаштувати незабутнє свято. Команда здійснює індивідуальний підхід з урахуванням інтересів і вікових категорій.

Відгуки та рейтинг

Оцінка в Google: 4,1. Гості пишуть про те, що це чудовий ресторан для святкувань з приємною атмосферою, чудовим сервісом, гарним інтер’єром, смачними стравами. Головна перевага – дитяча кімната з аніматорами, де діти весь вечір зайняті з аніматорами.

Ресторани Києва з дитячою кімнатою на Позняках

Flamber

Flamber – сімейний гриль-ресторан на Лівому березі Києва. Це чудове місце для зустрічі з рідними та особливих подій. У закладі чотири зали, кожна з яких вирізняється власним стилем, простора дитяча зала з нянею. На гостей чекає авторська кухня з традиційними європейськими стравами та окремими вкрапленнями паназіатської кухні.

Місцезнаходження: вул. Срібнокільська, 12.

Атмосфера

Flamber – це там, де тепло, затишно, спокійно й місцями грайливо. Ресторани з дитячими кімнатами завжди чекають на вас і ваших малюків.

Дитячі кімнати та майданчики

Фламбер є велика, простора кімната з іграшками, пуфиками, найсвітлішою атмосферою та всім необхідним для найменших гостей. Дітки весело проведуть час із нянею, поки ви насолоджуватиметесь святкуванням або просто часом із рідними й друзями.

Меню для дітей

У меню для маленьких відвідувачів цікаві страви:

  • Супчик овочевий з брюсельською капустою (108 грн),
  • Котлети зі щуки з картоплею фрі (184 грн),
  • Спагеті з телятиною та овочами (152 грн),
  • Паровий лосось з броколі (246 грн),
  • Курячий шашличок з шинкою, солодким перцем і картопляним пюре (149 грн),
  • Мишка «Джері» (Котлета з індички та картопляне пюре) (154 грн),
  • Міні бургер з індички (156 грн).

Розважальні активності

Кафе з дитячою кімнатою Позняки створене для яскравих свят. На малечу чекають ігри з аніматорами, аквагрим та безліч цікавих розваг. Від команди – яскравий декор і стильне оформлення зали.

Час роботи: з 12:00 до 23:00.

Особливі зауваження

Ви можете забронювати дитячу кімнату, незалежно від того, будете замовляти щось у ресторані чи ні.

Відгуки та рейтинг

Оцінка в Google: 4,5. Відвідувачам сподобалася смачна кухня за доступними цінами, приємна атмосфера, чудовий інтер’єр, гарне обслуговування. Ресторан рекомендують для дитячих і дорослих свят.

Papashon Kids

Papashon Kids – розважальний комплекс для всієї сім’ї. команда вважає, що сім’я – це найбільша цінність і багатство. Щодня в парку дитячих розваг створюють і вигадують щось нове та вражаюче, працюють над поліпшенням якості й сервісу, щоб ваше сімейне дозвілля було теплим, приємним і душевним.

Місцезнаходження: River Mall, Дніпровська набережна, 12.

Атмосфера

Місія Papashon Kids – дарувати хвилин та години радості та задоволення, створювати атмосферу комфортну, де сім’ї ставили б дружнішими та міцнішими, а кожен гість – щасливішим. 

Дитячі кімнати та майданчики

Papashon Kids – це 2500 м² розваг і атракціонів для дітей будь-якого віку і смаку. Для маленьких відвідувачів тут є лабіринт, смуга перешкод, батутна арена, веселкові мережі, інтерактивна кімната й кафе, кінетична стіна, ніндзя парк, тюбінг, ігрові приставки. Для малят є мініатюрний батут, маленькі машинки, карусель та міні-атракціони.

Меню для дітей

Papashon Kids пропонує їжу та напої для діточок. В асортименті – піца, роли, паста, салати, перші та основні страви, десерти, коктейлі, шейки.

Яскраві позиції:

  • Суширітто з куркою (180 грн),
  • Піца А-ля цезар (270 грн),
  • Рол з сьомгою (95 грн),
  • Борщ зі сметанкою (95 грн),
  • Биточки з філе індички (140 грн),
  • Млинці з м’ясом і сметаною (90 грн),
  • Сирні палички (145 грн),
  • Трайфл Нутелла (135 грн),
  • Коктейль Сітро (85 грн) та інші.

Розважальні активності

Для найбільш допитливих гостей проводять кулінарні та творчі майстер-класи, квести й розважальні програми. У комплексі є інтерактивне кафе. Поки кухарі готують обрані вами страви, ви можете вивчити можливості чудо-столу з іграми та розмальовками.

Час роботи: з 10:00 до 22:00.

Особливі зауваження

Papashon Kids під ключ організує дитячий день народження. Для святкувань є окремі кімнати. Ви можете запросити рідних і друзів, влаштувати банкет. А для малечі розваг вистачить на цілий день. Також можна замовити аніматорів, торт і кенді-бар. Спеціальна пропозиція – знижка на святкування 20%.

Відгуки та рейтинг

Оцінка в Google: 4,3. Відвідувачам сподобалися велика кількість розваг і смачна кухня. Чудова локація для дитячого свята. Деяким гостям не сподобалося повільне обслуговування, а також те, що простір не розрахований на таку велику кількість дітей, особливо, у вихідні.

Генацвалє і Хінкалі

Генацвалє і Хінкалі – сімейний ресторан із грузинським акцентом. Класика та сучасність, Україна та Грузія сплелися в закладі в ідеальний тандем. На вас чекають соковиті хінкалі, хачапурі  лососем, м’ясо з тандиру, кров’янка, ребра коропа, долма с песто – страви, які неодмінно вас здивують.

Місцезнаходження: вул. Драгоманова, 17.

Атмосфера

У закладі панує чудова атмосфера для відпочинку всією сім’єю. Команда створила всі умови для комфортного перебування дорослих і дітей.

Дитячі кімнати та майданчики

Для зручності батьків і малюків у закладі є стільчики для годування та сповивальний столик для немовлят. Для дитячих свят є окрема маленька зала, де зручно святкувати та бешкетувати.

Меню для дітей

Дітвора обожнює грузинську та українську кухню. Дитяче кафе Київ пропонує страви та напої, які неодмінно сподобаються діткам:

  • Суп Катміс з домашньою куркою (120 грн),
  • Парові вареники з вишнею (150 грн),
  • Сирні хінкалі або зі свининою та яловичиною (90 грн/3 шт),
  • Хачапурі: Аджарський, Мегрельский, Генацвалє з м’ясом і сиром, Кубдарі, На шампурі (від 165 грн),
  • Яблучний штрудель з морозивом (115 грн),
  • Лимонад власного виробництва (68 грн).

Маленьким гостям полюбилися соковиті хінкалі, ніжні люля-кебаби, хачапурі, солодощі та інші страви з «дорослого» меню.

Розважальні активності

GENATSVALE&HINKALI запрошує малят на веселе навчання кулінарним азам. Заклад влаштовує захоплюючі кулінарні майстер-класи з приготування цікавих страв: хінкальки з сиром, хачапурік мегрельсьский, піццурі, хачапурік аджарський. Ваші малюки будуть у безпеці, адже заходи проводять у нижньому залі ресторану.

Ви можете замовити індивідуальний кулінарний майстер-клас для іменинника, що зробить дитяче свято неймовірно цікавим.

Час роботи: з 12:00 до 23:00.

Особливі зауваження

Зверніть увагу на те, що взяти участь у майстер-класі можуть діти з 4-х рочків. Якщо вас цікавить дитячий день народження, команда допоможе створити незабутнє свято.

Відгуки та рейтинг

Оцінка в Google: 4,5. Гості позитивно пишуть про смачні страви, наявність парковки, доброзичливий персонал, дитячий куточок, атмосферу.

Ресторани з дитячою кімнатою Київ: Печерський район

La Fontana

La Fontana – справжній італійський куточок у центрі міста. Тут на вас чекає атмосфера аутентичної Італії, класичні страви в автосрькій інтерпретації шефа, піца за особливою рецептурою та великий вибір вина. Концепція закладу – оазис у центрі міста, що нагадує bella Italia: з великою кількістю зелені й шумом води у фонтантах.

Місцезнаходження: вул. Князів Острозьких 31/33.

Атмосфера

У закладі раді створювати фантастичний настрій кожному: і дорослому, і дитині. Найменші гості весело та з користю проведуть час в улюбленому ресторані. Поки малеча гратиметься, дорослі можуть насолодитися стравами, спокоєм і живою музикою, а також насолодитися шоу-кухнею з італійською дров’яною піччю й відвідати винну кімнату.

Дитячі кімнати та майданчики

Для Bambino завжди відкриті двері ігрової кімнати: безпечні дитячі меблі, м’які пуфи, басейн із кульками, ігри та безліч розваг.

Меню для дітей

Малеча може посмакувати різнобарвними стравами. У дитячому меню:

  • Салат Сеньйор Помідор (125 грн),
  • Овочевий суп Світлофор (110 грн),
  • Спагетті з курочкою та томатами (140 грн),
  • Картопля фрі (85 грн),
  • Курочка у вершковому соусі з пюре (135 грн),
  • Піцетта з салямі (195 грн) та ін.

Поки чекаєте на страви, малюки отримають цікаве завдання – розфарбувати овочі й фрукти і знайти пару.

Розважальні активності

Щовихідних на маленьких відвідувачів чекають дивовижні майстер-класи і веселий світ анімації. Малеча зможе зануритися у світ кулінарних витівок з піцою Маргарита, десертом Наполеон і Тірамісу. А улюблені герої подарують неймовірні враження: Венсдей, Тік Ток, Супер Маріо, Angry Birds.

Час роботи: пн-чт 11:00-22:00, пт-нд 11:00-23:00.

Особливі зауваження

Прямо в закладі ви можете насолодитися шумом фонтану, який став символом La Fontana.

Відгуки та рейтинг

Оцінка в Google: 4,1. З позитивного – смачна кухня, жива музика, приємна атмосфера, стильний дизайн. Деякі відвідувачі пишуть про повільне обслуговування та високі ціни.

Bigoli

Bigoli – сучасний італійський ресторан, що спеціалізується на домашній пасті, піці й равіолі. Тут можна скуштувати яскраві сніданки та страви від шефа, насолодитися атмосферою Італії, випити вина та послухати живу музику. У закладі є власний моцарела-бар і велика колекція оливкової олії.

Місцезнаходження: Кловський узвіз, 7А.

Атмосфера

Для Bigoli родина – це найбільша цінність, тому заклад запрошує вас із сім’єю на відпочинок у повному складі.

Дитячі кімнати та майданчики

У закладі обожнюють, коли ви приходите разом із вашими bambini. Ресторан має все для їхнього задоволення. Поки дітки чекають на страви, можуть творити в розмальовці. А на вихідних на них чекають розваги з аніматорами.

Меню для дітей

Ресторан пропонує різноманітні страви та напої для маленьких гостей:

  • Равіолі з кроликом (415 грн)
  • Дорадо на пару з картоплею (286 грн),
  • Піца з прошуто кото, томатами, вершками, моцарелою та базиліком (415 грн),
  • Курячий бульйон з тортеліні (290 грн),
  • Морозиво ваніль/шоколад (95 грн),
  • Манго шейк (245 грн),
  • Панакота (215 грн) та ін.

Ще одна цікава пропозиція – фестиваль морозива. Рекомендуємо замовити асорті морозива та сорбетів Біголі (365 грн) для всієї сім’ї.

Розважальні активності

Для найменших гостей у Bigoli проводять захоплюючі кулінарні майстер-класи. Хлопчики й дівчатка навчаться готувати справжню італійську піцу разом із професійним піцайоло. На вихідних на дітвору чекають веселі розваги від аніматорів.

Час роботи: 08:00-23:00.

Особливі зауваження

Заклад отримав 2 Келихи від Wine Spectator. Тому рекомендуємо скуштувати вино, поки малеча розважатиметься.

Відгуки та рейтинг

Оцінка в Google: 4,7. Відвідувачам сподобався інтер’єр, літня тераса, атмосфера, страви, вибір вина й колекція масел, а також приємне ставлення до дітей.

Havana

Havana – ресторан із запальним кубинським характером. Це ваш персональний острів свободи на березі Дніпра. Тут на вас чекає справжня подорож у світ пристрасної Куби: яскравий інтер’єр з духом свободи, розписи на стінах у тропічному стилі, зелень, оригінальні страви й коктейлі.

Місцезнаходження: Набережне шосе, 28.

Атмосфера

У закладі створили всі умови та чудову атмосферу для дорослих і дітей. Ви можете насолодитися спілкуванням, відпочинком і стравами, а малеча тим часом весело проведе час у спеціальному просторі.

Дитячі кімнати та майданчики

Ресторан з дитячою кімнатою – місце для веселощів і дзвінкого сміху. Заклад створив спеціальний безпечний простір Kids Play Space, де малюки можуть насолодитися різноманітними іграми та розважальними активностями з аніматорами. На дітей чекають лабіринти, іграшки та цікаві зони.

Меню для дітей

У меню для діток цікаві позиції:

  • Салатик з помідорок зі страчателою (165 грн),
  • Пюре з мітболами з курча, з вершковим соусом і шпинатом (225 грн),
  • Котлета з рубленої телятини та картопляним пюре (210 грн),
  • Картопля фрі з кетчупом (125 грн),
  • Бульйон з куркою та пастою метеликами (145 грн),
  • Піца з шоколадом і страчателою (275 грн).

Яскраве доповнення до меню – розмальовка «Пригоди Котолетто та його страви». Маля може розфарбувати котика, та дізнатися, чим він обідає.

Розважальні активності

Щосуботи та щонеділі в Havana проводять дитячі кулінарні майстер-класи. Це чудова можливість весело та з користю провести час, а також випробувати магію кулінарії. У програмі – приготування яскравих страв: солодкі сирки, кекси, фруктові тарти, бургери, солодка піца, печиво картопля, десерт у стакані, а також кейк попс і аквагрим.

Час роботи: пн-чт, нд з 12:00 до 22:00, пт-сб з 12:00 до 23:00.

Особливі зауваження

Бронюйте столик у ресторані на вихідні, і участь у дитячому майстер-класі для вашої малечі буде безкоштовною.

Відгуки та рейтинг

Оцінка в Google: 4,1. Гостям сподобався інтер’єр закладу та чудовий вид на Дніпро, різноманітне меню, приємна атмосфера та персонал. Також пишуть про завищені ціни.

Рекомендації та поради для батьків

До вибору ресторану й підготовки для відпочинку з дітьми слід поставитися серйозно. Оскільки важливо, щоб обстановка відповідала потребам як дорослих, так і дітей. Ось деякі поради та рекомендації для батьків:

  • Ретельно вибирайте ресторан: Обирайте заклад, де є спеціально обладнана дитяча кімната, зона, простір або ресторан з дитячим майданчиком. Перед відвідуванням переконайтеся, що ресторан привітливий до дітей та має відповідні умови для них.
  • Перевірте наявність іграшок, розваг і активностей: Дитяча кімната повинна мати різноманітні іграшки та розваги, щоб діти не нудьгували. Графік оновлення іграшок і книг також є важливим. Деякі заклади пропонують розваги для дітей, такі як аквагрим, майстер-класи, анімація, ігри. Заздалегідь дізнайтеся, чи надає ресторан такі можливості.
  • Перевірте безпеку: Переконайтеся, що дитяча зона обладнана з урахуванням безпеки дітей. Оберіть столик так, щоб було зручно контролювати малечу та уникнути травм.
  • Зручність і доступність простору: Переконайтеся, що ресторан обладнаний просторами для зручного розташування дитячих візочків. Дізнайтеся про наявність сповивального столику та стільчика для годування, якщо потрібно.
  • Інтер’єр та обстановка: Надайте перевагу ресторанам з дружнім та приязним інтер’єром, який може бути цікавим для дітей. Зверніть увагу на гучність музики та загальний рівень шуму, щоб діти почували себе комфортно.
  • Меню для дітей: Визначте, чи є у ресторані спеціальне дитяче меню або позиції для дітей.
  • Плануйте час відвідування: Краще вибирайте час відвідування, коли ресторан не є дуже завантаженим, щоб уникнути стресу від очікування та чекання.
  • Завчасне бронювання: Якщо можливо, заздалегідь зробіть резервацію, особливо якщо ресторан популярний або ви плануєте відвідати його у вихідні або святкові дні.
  • Не забувайте про власний відпочинок: Забезпечте собі час і можливість для власного відпочинку, спілкування й трапези, поки дитина грається. Це дуже зручно, якщо в дитячій кімнаті є няня або аніматори. Тому цей момент теж варто уточнити.
  • Бюджет: Упевніться, що вартість страв у ресторані підходить для вас. Дізнайтеся вартість розваг і перебування в дитячій зоні (якщо простір платний).

Питання та відповіді

У Києві є багато закладів, які спеціально обладнані для відпочинку з дітьми. Деякі з них включають в себе дитячі кімнати та майданчики, де діти можуть безпечно грати під час того, як батьки насолоджуються їжею. У добірці від Tomato.ua — добірці il Molino, Буффаліно, Хачапурі та вино, Євразія, Patio, Tati, Flamber, Papashon Kids, Генацвалє і Хінкалі, La Fontana, Bigoli, Havana. Це заклади, розташовані в різних районах Києва: Печерський, Оболонь, Позняки, Троєщина.

Так, багато ресторанів у Києві, які спеціалізуються на обслуговуванні сімей з дітьми, пропонують спеціальні дитячі меню. Це дозволяє малечі насолоджуватися смачною їжею, приготованою спеціально для них. Популярні позиції — бургери, картопля фрі, супчики та бульйончики, паста та равіолі, котлетка з пюре, морозиво, різноманітні десерти й солодощі, молочні коктейлі, лимонади та багато іншого.

Декотрі ресторани і кафе можуть мати обмежену кількість місць у дитячих кімнатах або на майданчиках. Рекомендується завчасно резервувати столик, особливо у популярних місцях, щоб це гарантувало наявність місць для вас і ваших дітей. Рекомендуємо також забронювати столик.  Це забезпечить комфорт для вас та ваших дітей і допоможе уникнути очікування.

Більшість ресторанів не вимагають додаткової плати за користування дитячими кімнатами, але деякі можуть надавати додаткові платні розваги або послуги. Зверніть увагу на те, що в спеціалізованих комплексах розваг, таких як Papashon Kids, вхід платний.

Заклади пропонують різноманітні розваги для дітей, такі як ігри на майданчику чи всередині кімнати, малювання, аквагрим, творчі та кулінарні майстер-класи, програма від улюблених героїв, яскраві шоу, анімації та багато іншого. Це робить такі кафе й ресторани ідеальним місцем для сімейного відпочинку. Крім того, деякі ресторани можуть надавати послуги няні або розважальних аніматорів.

Зони для малюків обладнані безпечними дитячми меблями, м’якими кріслами, пуфами й диванчиками, а також різноманітними настільними та іншими іграми, іграшками, лабіринтами, басейнами з кульками, іграшками, телевізорами, приставками тощо.

Деякі ресторани у Києві обладнані зовнішніми майданчиками, де діти можуть грати на свіжому повітрі. Це створює комфортне середовище для сімейного відпочинку, а діти можуть весело провести час, граючи під час обіду чи вечері. Один із таких закладів — Patio.

Так, у центрі Києва є ресторани, які мають спеціальні дитячі кімнати. Це робить приємним і комфортним відвідування ресторанів для батьків, які хочуть провести час разом із своїми дітьми, не відмовляючись від гастрономічних насолод і прогулянок чи інших розваг у центрі міста. Не менш яскраві ресторани ви знайдете і в спальних районах.

Дитячі простори в кафе розташовані так, щоб дорослим було зручно спостерігати за дітьми. Багато з них розташовані поблизу столів або мають відкритий вид з ресторану, щоб батьки могли насолоджуватися стравами, не втрачаючи зв’язку з дітьми.

Так, багато з ресторанів і кафе з дитячими кімнатами надають додаткові послуги, такі як організація дитячих свят, майстер-класи, та інші розваги для дітей.

Відвідали заклад із дитячою кімнатою — не забудьте про донат на ЗСУ!??

Головна фотографія: Papashon Kids.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб дізнаватися усі новини про допомогу під час війни вчасно!

Поділитися:

Наскільки публікація корисна?

Натисніть на зірку, щоб оцінити!

Середня оцінка 5 / 5. Кількість оцінок: 2

Оцінок наразі немає. Поставте оцінку першим.

Показати все

Читати статті про Київ

Показати все Показати все

Читати статті про Куди піти у Києві

Показати все