У самому серці Києва, на вулиці Софіївській, гостей зустрічає одеський ресторан «ПРИЧАЛ 47».
Вхід до закладу прикрашає справжня щогла. Ресторан займає два поверхи й складається з верхнього та нижнього залів. У теплу пору року працює літня тераса, яка прикрашена затишними віконницями й великою кількістю живих квітів. Інтер'єр «ПРИЧАЛУ 47» виконаний у синьо-білій колірній гамі й оформлений у морському стилі.
В основному залі гості можуть спостерігати процес приготування фірмових страв на відкритій кухні. У ресторані є невеликий холодильник, де зберігається свіжий чорноморський улов. Білі цегляні стіни прикрашають розписи в морській тематиці. У нижньому залі обладнана сцена для живих виступів і встановлено кілька плазмових екранів для трансляцій спортивних подій та переглядів фільмів.
У меню ресторану гості знайдуть великий асортимент традиційних одеських страв, які кухарі готують за старовинними домашніми рецептами.
Головною гордістю меню є страви, які готують з чорноморського вилову. У ресторан щодня поставляються морепродукти й риба прямо з Одеси, а кухарі самостійно солять тюльку, коптять скумбрію та готують на воке карасики, мідії, рапани, цяцю, ставриду, бички, барабульку, глось та інші продукти моря.
Також у меню є асортимент м'ясних і вегетаріанських страв. Щоп'ятниці й щосуботи в ресторані подають свіжоспечений єврейський хліб – хала. Уранці гостям готують комплексні сніданки, а в денний час – одеські обіди.
Фірмові страви меню:
- тушкована яловичина су-вид у кисло-солодкому соусі з чорносливом, медовою заправою й тушкованою картоплею «Есік Флеш»,
- фалафель з овочами, соусом у піті з куркою,
- чорноморська вуха,
- салат з бастурмою, одеською кульбабою, помідором чері й козячим сиром,
- медовий цимес.
Алкогольна карта ресторану складається з міцних напоїв, класичних й авторських коктейлів, серед яких виділяють «Казки Мойши», «Фіма на курорті», «Розочка».