У приміській зоні Києва, у мальовничому районі Осокорки, на вулиці Олександрівській, розмістився ресторан «Probka на Сьомому».
У розпорядженні гостей просторий основний зал, бенкетний зал, кілька індивідуальних бенкеток, віп-зал «Пивниця», а також простора літня тераса з внутрішнім двориком.
Спеціально для маленьких відвідувачів у ресторані обладнана дитяча ігрова кімната й майданчик.
Колоритний інтер'єр закладу гармонійно поєднує в собі традиційні мотиви декору й сучасний стиль - пісочні й шоколадні відтінки, оздоба з натурального дерева темних порід і декоративного каменю, вибілені стіни, полиці з кухонним начинням, вишиванки й рушники, масивні меблі, білосніжні скатертини.
Основу меню закладу становлять популярні європейські, українські та кавказькі страви.
Акцент зроблено на м'ясних стравах, які готують на мангалі: шашлик зі свинини, курки, телятини, овочів, перепілка на мангалі, сулугуні в лаваші.
Крім цього, гості можуть замовити холодні закуски, салати, соління, перші страви, вареники, пельмені, деруни, пасту, м'ясні та рибні страви, гарніри, десерти.
Фірмовими стравами ресторану вважаються:
- салат з качиної грудки,
- український борщ з пампушками,
- медальйони з телятини під грибним соусом,
- курячий стейк на грилі,
- шніцель по-французьки з сиром і грибами,
- дорада по-середземноморськи,
- норвезькі креветки під фірмовим соусом від шефа,
- паста з цукіні й креветками,
- яблучний штрудель з морозивом,
- десерт «Афогато».
Серед напоїв у закладі подають домашній компот, узвар, морс, лимонад, а також молочні коктейлі, фреші, трав'яний і фруктовий чаї, каву й кавомікси.
Барна карта містить фірмове фільтроване й нефільтроване пиво, а також домашній самогон, авторські настойки – «Хріновуха» і «Малинівка».
У ресторані «Probka» встановлено сучасне караоке-обладнання, щоб гості могли заспівати улюблених пісень, а також є плазмові екрани для трансляцій спортивних подій. Регулярно вечорами в закладі грають живу музику.