У самому серці Києва, на перетині вулиць Жилянської й Петлюри, розмістився етно-ресторан «Рідна Хата».
Оригінальний екстер'єр та інтер'єр закладу оформлений у стилі старовинної української хати. У розпорядженні гостей «Український зал» місткістю сорок персон, а також три затишні зали: «VIP корчма», «VIP комора» і «Біля перелазу». У залах вибілені стіни з розписом, прикрашені вишитими рушниками, на полицях розставлений глиняний посуд, а також для декору служать лляні мішки з пшеницею і бочки з вином.
У меню представлено широкий асортимент традиційних страв української кухні, які готують за класичними рецептами. Основну увагу в меню приділено м'ясним стравам, зокрема з гриль-меню, а також є домашні вареники й пельмені з різними начинками, буженина, фарширована риба, борщі та юшки, домашня ковбаса й рулети з начинками.
Уранці гостям подають домашні сніданки. У денний час готують комплексні бізнес-ланчі.
З-поміж фірмових страв відзначають:
- борщ український зі сметаною, пампушками та часниковою підливою,
- журек ставропольський,
- форель «Гірська річка»,
- медальйони з телятини в беконі «Прикарпатська смакота»,
- котлету по-київськи,
- свинячі ребра на лаваші під імбирно-медовим соусом,
- фірмовий салат зі смаженою в кунжуті телятиною «Рідна Хата»,
- деруни домашні зі сметаною і шкварками.
У карті напоїв є фірмовий узвар із сухофруктів, морс з журавлини.
Алкогольна карта містить домашні настоянки: «Хріновуха», «Журавлина», «Імбирна з медом і лимоном».
У ресторані часто відбуваються урочистості й корпоративи, для чого розроблені окремі бенкетне й фуршетне меню. Для гостей передбачені настільні ігри й трансляції спортивних подій. Вечорами тут грають живу музику.