На березі мальовничого озера в Святошинському районі Києва, на проспекті Перемоги, розмістився ресторан грузинської кухні «Rioni».
До послуг гостей кілька залів з різними інтер'єрами й місткістю, а також простора літня тераса з окремими дерев'яними будиночками й дитячий ігровий майданчик.
У меню ресторану представлені традиційні страви грузинської кухні, які готують за старовинними рецептами. Гості можуть замовити холодні й гарячі закуски, салати, хачапурі, перші страви, гарячі страви з м'яса, птиці, риби, гарніри, випічка, закуски до пива і десерти.
Основний акцент зроблено на стравах, які запікають на мангалі - люля-кебаб з баранини, телятини, шашлик з баранини, телятини, свинини, птиці, риби й овочів, філе сома-гриль, стейк із сьомги, філе індички або перепілки-гриль.
До фірмових страв відносять:
- суп «Харчо» по-мегрельськи,
- хінкалі з м'ясом,
- смажена річкова форель з грибним соусом,
- сулугуні на кеці,
- чкмерулі,
- долма зі свининою і телятиною під соусом мацоні з часником,
- чакапулі з телятини з кінзою, часником під білим сухим вином,
- чахохбілі,
- чашушулі з телятиною, базиліком і спеціями,
- теплий салат з телятиною, кунжутом, помідором під медово-гірчичним соусом,
- салат «Фірмовий» з курячим філе, баклажаном, помідорами, твердим сиром і фірмовим соусом,
- хачапурі «Мегрельський» з подвійним сиром,
- сомув кінзмарі,
- яблучний штрудель з морозивом.
Серед напоїв у ресторані представлені фреші, еспресо і кавові мікси, чаї. Змістовна барна карта містить грузинські вина, фірмову грузинську чачу, а також віскі, текілу, ром, коньяк, лікер, коктейлі, шампанське, вина Італії, Франції, Грузії, Чилі.
Часто в ресторані «Rioni» влаштовують бенкети, фуршети, сімейні та корпоративні свята.
Окремо представлено бенкетне меню.
У закладі вечорами можна насолодитися живою музикою і потанцювати.