Півгодини їзди від Києва, на Новообухівській трасі, розкинувся заміський ресторанно-готельний комплекс «Романковська садиба».
У розпорядженні гостей ресторан з однойменною назвою. У закладі передбачені просторий бенкетний зал на 120 персон, «Білий зал» місткістю 60 гостей, «Червоний зал», де можна розмістити 25 гостей, «Камінний зал» на 40 гостей.
Крім того, у ресторані є дві зимові тераси, віп-кабінет «Трапезна», сигарна кімната й кілька літніх альтанок на відкритому майданчику. Розкішний інтер'єр закладу оформлений у стилі романтизму з елементами сучасної класики. У залах переважають пастельні та кремові відтінки, оздоблення з мармуру й натурального дерева темних порід, ковані елементи декору.
Основу меню ресторану становлять традиційні страви європейської, кавказької та української кухонь. Велику увагу приділено стравам з баранини, телятини, ягняти, риби та дичини, які готують на мангалі або запікають у печі. Гості можуть покуштувати соління й домашню випічку. Варто відзначити, що всі страви в меню кухарі готують з натуральних свіжих продуктів.
З-поміж фірмових страв меню ресторану «Романковська садиба» відзначають:
- домашнє м'ясне асорті з язика, буженини та домашньої ковбаси з хроном та гірчицею,
- салат з копченого вугра з кус-кусом, салатом-мікс і томатами чері,
- борщ з реберцями й пампушками з часниковим соусом і сметаною,
- запечені новозеландські мідії під горіховою олією, блакитним сиром у білому вині,
- телятину мариновану в лугових травах зі смаженими грибами,
- свинину на кісточці зі смаженим беконом під сиром, фламбовану анісовою горілкою,
- стейк з телятини з фуа-гра й картоплею гратен під журавлинним соусом,
- котлету по-київськи з картопляним пюре й томатами чері,
- шашлик з молодої телятини з пряною зеленню,
- люля-кебаб з індички й курячого філе.
Для любителів солодкого в ресторані випікають пиріжки з різними начинками за домашнім рецептом, а також є ряд фірмових десертів: штрудель з вишнею, торти «Медовик» і «Татен».
Гості можуть провести час за грою у більярд. Крім того, у ресторані є дитячий бенкетний зал і конференц-зал. Регулярно в ресторані проходять фуршети та бенкети.