Одеський ресторан «Samogon Fish Bar» розмістився в історичній частині столиці, на Подолі. У розпорядженні гостей два основні зали, місткістю 60 гостей кожен, а також камерний зал-бібліотека на 18 персон та літній майданчик «Одеський дворик», де можуть розміститися 70 відвідувачів одночасно. У залах можна побачити цікаві деталі й предмети побуту українців з різних епох. У ресторані для декору використані раритетні програвачі, автентичні буфети, декоративні лопати й колекції тростин, а за меблі сл...
Одеський ресторан «Samogon Fish Bar» розмістився в історичній частині столиці, на Подолі. У розпорядженні гостей два основні зали, місткістю 60 гостей кожен, а також камерний зал-бібліотека на 18 персон та літній майданчик «Одеський дворик», де можуть розміститися 70 відвідувачів одночасно. У залах можна побачити цікаві деталі й предмети побуту українців з різних епох. У ресторані для декору використані раритетні програвачі, автентичні буфети, декоративні лопати й колекції тростин, а за меблі слугують незвичайні стільці-піджаки. В одному із залів гості можуть на власні очі спостерігати справжній самогонний апарат. Основу меню становлять авторські страви української кухні. Головною особливістю меню є широкий вибір чорноморської риби й морепродуктів: устриці, мідії, морський окунь, барабуля, тюлька. У будні гості можуть замовити комплексні бізнес-ланчі. М'ясні й рибні страви в ресторані готують у власній коптильні або на відкритому вогні мангала. З-поміж фірмових страв меню відзначають сковорідку чорноморського сі-фуду, каструлю мідій у соусі на вибір гостей, соте з рапанів у вершково-винному соусі, смажену тюльку з одеського привозу, закарпатську форель на мангалі, класичний форшмак по-одеськи, брускети з маринованою одеською кількою, паштет з курячої печінки з соусом з лісових ягід, фірмові соління, м'ясні “спеціалітети” власного приготування, свинину челогач на мангалі, фірмову котлету по-київськи з вершковим соусом і картопляним пюре. Гордістю ресторану є асортимент домашніх настоянок: вишнівка, малинівка, обліпиховка, хреновуха, медовуха, журавлина й перцовка. Усі настоянки готують за старовинними рецептами. Також є фірмовий алкогольний напій – самогон та червоний і білий крюшон. У барній карті є фірмове крафтове пиво виробництва України й Бельгії. Серед десертів відзначають фірмовий «Київський торт» за рецептом 1864 року, а також сорбет з наливок і домашній сметанник з п'яною вишнею. Щоп'ятниці й щосуботи в ресторані грають живу музику, виступають популярні ді-джеї.