Переглядів: 799 Час на прочитання: 2 хв
Куди піти у Києві

У столиці на вихідних обіцяють прохолодну погоду. Tomato.ua знає, в яких закладах буде спекоткно у цей вікенд. Куди піти у Києві в перші вихідні жовтня? Відповіді шукайте в нашій добірці: MOON RABBITS, Satori, Suluguni, Буффаліно.

Куди піти у Києві 1 – 3 жовтня

П’ятниця, 1 жовтня

Почніть вихідні у п’ятницю у ресторані MOON RABBITS. Тут о 19:00 влаштовують дегустацію саке та вечерю від шеф-кухаря. Провідником у світ справжнього саке цього вечора стане Віталія Семеніхіна. Сертифікований сомельє, експерт по японському алкоголю познайомить з різними видами саке. Меню вечора: Asian Spritz коктейль на основі ігристого вина Choya – подаємо з тартаром із гребінця з гуакамоле з манго та соусами теріякі, тапіока; Hokkan Sake Mizakura Daiginjo – подаємо з тартаром з тунця з гуакамоле з авокадо та соусом трюфельний тосазу; Hokkan Sake Yamadanishiki Daiginjo – подаємо з атлантичною устрицею, запеченою з пармезаном та зеленню; Choya Silver Japanese Ume Fruit – біле солодке вино подаємо з авторським десертом Шу. Вартість участі: 1500 грн.

Якщо любити вечірки, йдіть до ресторану Satori. Тут о 21:00 співатиме талановита співачка Анастасія Рубцова. Танцюємо під улюблені хіти та насолоджуємось фірмовими стравами. Радимо спробувати карпачо з лососем та кумкватом (225 грн), теплий салат з телятиною і грибами-гриль (278 грн). Та сібаса з різотто, песто та рікотою (315 грн).

Субота, 2 жовтня

У суботу завітайте до ресторану Suluguni. Тут о 18:30 влаштовують грузинське свято Тбілісоба. Це найяскравіше та наймасштабніше свято, присвячене збору врожаю в Грузії. На гостей чекає насичена та цікава програма, завдяки якій всі зможуть зануритись в атмосферу свята та веселощів: грузинський етно-фольк від KAYA; дегустація ексклюзивного вина TSINANDALI від винного партнера Vismino; запальні грузинські танці від колективу АССА. Вартість: уточнюйте у менеджера.

Неділя, 3 жовтня

Беріть малечу та йдіть до ресторану Буффаліно. Тут о 15:00 почнуться заняття у Школі Маленьких Кухарів. Цієї неділі діти разом з шеф-кухарем будуть готувати піцу Кватро Формаджі.Вартість участі: 150 грн.

І ще..

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб дізнаватись усі подробиці про наші розіграші, світ їжі та ресторани вчасно.

Поділитися:

Наскільки публікація корисна?

Натисніть на зірку, щоб оцінити!

Середня оцінка 0 / 5. Кількість оцінок: 0

Оцінок наразі немає. Поставте оцінку першим.

Показати все

Читати статті про Київ

Показати все Показати все

Читати статті про Куди піти у вихідні у Києві

Показати все Показати все

Читати статті про Куди піти у Києві

Показати все