Заміський комплекс відпочинку «Sobi Club» розкинувся в мальовничому сосновому бору у Вишгородському районі, недалеко від Київського моря, у селі Хотянівка.
До послуг гостей готельні номери, дерев'яні будиночки, дачі та котеджі, тренажерний зал, спа-комплекс, старослов'янська лазня, фінська сауна, конференц-зали, ресторанний комплекс, альтанки біля басейну і річки з мангалами.
У ресторані «Sobi Club» є бенкетний зал на першому поверсі, з місткістю 150 персон, бенкетний зал на другому рівні, розрахований на 170 запрошених, малий бенкетний зал, де можуть розміститися 20 відвідувачів, зал «Панорама» з відкритою терасою і місткістю 50 посадкових місць, зал «Зимовий сад» для 90 гостей з власним двориком.
У теплу пору року при ресторані відкрита тераса з виглядом на водоспад, де можуть відпочити до ста відвідувачів, намети в лісовій зоні на березі Дніпра і біля басейну, а також трапезні з виглядом на озеро.
Інтер'єр ресторану «Sobi Club» виконаний дизайнерами в класичному стилі - тепла кремово-кавова колірна гама, різьблені меблі зі світлих порід дерев, колони, настінний розпис, дорогий текстиль в оздобі.
Кухарі готують гостям класичні та авторські страви світової кухні. Гостям представлено основне меню, східне, окреме дитяче меню, сезонне чорноморське зі свіжими морепродуктами, а також меню комплексних сніданків. Акцент зроблено на стравах, які запікають на грилі.
Також у ресторані готують салати, холодні й гарячі закуски, перші страви, млинці, вареники, пельмені, пасти, гарніри, основні страви з риби, м'яса, птиці, страви на вугіллі, соуси, десерти.
Серед фірмових позицій меню «Sobi Club» відзначають:
- маш-салат з крабами, малосольним лососем, плодами лічі та пармезаном,
- салат зі стегном індички, томатами чері, авокадо й кукурудзяно-сирним соусом,
- карпачо з лосося з малиновим сорбетом,
- карпачо з телятини з фуа-гра, лимонним сорбетом, сиром пармезан і руколою,
- восьминога з картоплею в кисло-солодкому соусі,
- хачапурі зі свининою,
- спагеті «Карбонара неро»,
- вареники з вишнею,
- царську юшку з трьома видами риби й пиріжками з лососем,
- український борщ з пампушками та часниковим соусом,
- філе лосося, фаршироване грибами й крокетами зі шпинату з в'яленими томатами й сиром фета,
- ребро свинини з соусом «Теріякі», міксом салатів, манго і маринованою сливою,
- качину ніжку з картопляним пюре і кедровими горіхами під вершково-оливковим соусом,
- чизкейк з кремом «Маскарпоне» і глазур'ю «Манго- маракуя».
З розваг гостям представлені теніс, шахи, дартс, пейнтбол, риболовля, більярд, кінний спорт, а також можливість покататися на велосипедах, веломобілях, сігвеях, катамаранах, квадроциклах, скутерах, човнах.