На вулиці Набережно-Печерській у Печерському районі Києва, недалеко від моста Патона, розмістився рибний ресторан на воді «Замок Видубичі».
У розпорядженні гостей закладу три бенкетні зали, кожен з яких має оригінальний інтер'єр. У Камінному залі відтворено атмосферу старовинного англійського замка. Бенкетний зал ресторану виконаний у пастельних відтінках і витриманий у стилі сучасної класики. Просторий і світлий «Панорамний зал» оформлений дизайнерами в прованському стилі, з вікон якого відкривається мальовничий краєвид на лівий берег Дніпра.
Крім того, прямо у води міститься відкрита літня тераса.
Меню ресторану «Замок Видубичі» складається з популярних страв європейської, середземноморської, кавказької, української кухонь.
Особливостями закладу є велике рибне меню і відкрита кухня. Відвідувачі ресторану можуть взяти участь у вилові риби зі спеціальних акваріумів, де водяться стерлядь, осетер, веслоніс, сом, карась, форель, живі раки, лобстери, устриці.
Фірмовими стравами закладу вважаються:
- осетр з лимонно-вершковим соусом,
- лобстери з рибно-овочевим соусом,
- хвости міні-лобстерів у стилі Термідор,
- салат з авокадо й сьомги,
- теплий салат з телятини та сиру Дор-блю,
- рибне плато,
- стерлядь унаги,
- тар-тар з лосося,
- мідії з картопляними крокетами,
- фірмова пивна тарілка з печерицями у фритюрі, сирними паличками й курячими крильцями.
З-поміж хітів мангал-меню відзначають:
- шашлик з осетрини з соусом Наршараб,
- шашлик з сома з соусом тар-тар,
- свинячі ребра з томатно-медовим соусом.
В алкогольній карті акцент зроблено на широкому виборі різних марок французьких, італійських, німецьких, іспанських, чилійських, австралійських, аргентинських і грузинських вин. Вечорами гості можуть насолодитися живою музикою.