Переглядів: 1050 Час на прочитання: 3 хв
Харьков

Тратторія Ottantotto в Харкові з початку війни робить на кухні добру справу – готує їжу для наших військових, лікарень і волонтерів, які передають їжу людям, які потребують допомоги. У закладі також з’явилася «підвішена» піца. Tomato.ua розповість детальніше про волонтерську діяльність і благодійні ініціативи ресторану.

Харківський заклад Тратторія Ottantotto робить усе можливе, аби допомогти військовим. Завдяки команді ресторану й добровольцям, які приєдналися, наші захисники їдять гаряченьке, смачненьке та домашнє, набираючись сил.

А це означає лише одне – перемога скоро!

Часи різко змінилися. Проте не змінилися харків’яни.

Свої своїх ніколи не кидають! Тратторія Ottantotto 88 піклується про мужніх хлопців із ЗСУ, ТрО, незламних силовиків, відважних лікарів, сміливих волонтерів і героїв-містян, які не залишили свій радний Харків??

Кожного дня готують і передають 1200 порцій

Віримо, що разом – переможемо!

Ви можете долучитися до допомоги фінансами, допомогти з закупівлею продуктів або просто зробити репост. Деталі у публікації в Instagram.

Нещодавно у ресторані Ottantotto запустили благодійну ініцативу «підвішена піца». Ви можете пригостити ароматною піцою тих, хто не може зараз її собі дозволити.

Що таке підвішена піца?

Підвішена піца – це коли ви сплачуєте вартість піци, але не забираєте її, а лишаєте для когось.

Ви можете оплатити піцу для тих, хто потребує допомоги: для військових, рятувальників, силовиків, лікарів і харків’ян, які живуть у метро та бомбосховищах.

Піца – не лише про їжу. Вона створить позитивні емоції, які допоможуть відволіктися від жахіть, які відбуваються у країні, хоча б на декілька хвилин.

Даруймо разом радість тим, кому вона зараз дуже потрібна ??

Як це працює?

Для того, щоб «підвісити» піцу виконайте кілька кроків:

  1. Оберіть, скільки піц хочете «підвісити» (мінімально – 1 штука). Вартість однієї піци – 199 грн.
  2. Оберіть, кого бажаєте пригостити: конкретну особу, вказавши адресу, наприклад, сусіда, друга або родича, або військових, дітей і тд. Ви можете залишити отримувачів на розсуд Ottantotto. Щодня заклад доставляє підвішену піцу в різні місця Харкова, а також дарує її діткам, бабусям і дідусям просто на вулиці, коли їх бачать.
  3. Оплатіть вартість піци, обравши зручний спосіб. Деталі та реквізити у дописі в Instagram.

За вчора завдяки небайдужим Тратторія Ottantotto доставила 142 піци на декілька станцій метро, у 4 бомбосховища, до шпиталю, для ТРО, комунальників, для іноземних волонтерів і до церкви.

Дуже дякуємо усім, хто підвішує піцу не тільки для військових, але й для звичайних харків’ян, які залишилися у місті. Багато хто з них живе у метро та бомбосховищах уже багато тижнів. Деякі навіть не виходять на вулиці. Тому раді отримати будь-які звістку про те, що перемога вже скоро!

Їхні емоції від вашого подарунку – безцінні, повірте! А краще – дивіться фото та зрозумійте все самі ?

Підписуйтеся на наш Telegram-канал, щоб дізнаватися усі новини про допомогу під час війни вчасно!

Хатинка Пекаря у Бучі: пекар з Польщі разом із українцям випікає хліб для нужденних

Поділитися:

Наскільки публікація корисна?

Натисніть на зірку, щоб оцінити!

Середня оцінка 0 / 5. Кількість оцінок: 0

Оцінок наразі немає. Поставте оцінку першим.