Переглядів: 5356 Час на прочитання: 5 хв
Ужгород

Кияни Ілля Трубіцин і Ксенія Твердохліб відкрили атмосферний заклад в Ужгороді під час війни — Kyiv Bar.

Kyiv Bar – це місце в якому ти відчуваєш себе, як у столиці, як удома.

Ми зробили все для цього. Привезли з собою чимало секретів та інгредієнтів, розробили напої та страви, як «вдома», попрацювали над атмосферою.

Так, у нас інакше. Але дуже круто. Заходьте!

Tomato.ua поспілкувався із співзасновницею Київ Бару Ксюшою Твердохліб і дізнався про фішки закладу та особливості роботи у час війни.

Ксюша Твердохліб та Ілля Трубіцин – хто вони?

Все, що було до цього, то було до цього) Я не думаю, що комусь цікаво знати, що я все життя працювала фотографом. Замість квартири і машини купляла техніку та обʼєктиви. Тю-тю. Працювала довго зі Студією «Квартал 95». Проводила час з усіма відомими медійними людьми.

Ілля – він, перш за все, ведучий і комік. Був і в «Розсміши коміка» і в «Лізі сміху») Він вигравав у різних барних змаганнях. Великих. Відкрив безліч закладів, розробив ще більше смачних напоїв, котрі до цього часу стоять у багатьох закладах по всій нашій неньці.

Ілля має ще дещо особливе. Дивну чуйку, про яку всі казали «що він верзе». Але з неї вийшло щось надзвичайне. Він відчуває, що і як повинно виглядати. Він розробляв всі напої, а на мене лягла вся кухня) Виходить, що я і є шеф-кухар.

Але кому це цікаво? Я не розумію)))). (жартує)(сміється)

Як ви наважилися відкрити новий заклад під час війни? Це доволі сміливо

Ми би хотіли назвати себе найсміливішими, але це не так. Кожен щось робив у той час для країни. Ми не сильні солдати. Але жага допомогти країні була дуже сильною. Допомогти друзям, які втратили дім і роботу. Напевно, це і було головним мотиватором.

Чому саме така назва, і чому заклад присвячений саме Києву?

Спочатку у нас була ідея – Бар 19, але вона провалилася))
Добре, що ми вирішили все ж назвати Київ Бар)) Це як бути засновником самого міста, маленького куточку дому.

Інтер’єр, екстер’єр закладу

Ми знаходимось на найбільшій липовій алеї Європі. Повз бару пройти просто неможливо: яскрава неонова вивіска, гучна R&B музика, велика літня тераса з парасолями, які дарують тінь і прохолоду в спеку.

Інтер’єр закладу виконано у стилі «хіп-хопо – неоно- пальмо – кальянно – коктейльно – класновиглядано» І це не жарт)

Бар і напої

Коктейльна карта складається з найулюбленіших коктейлів мешканців Києва та наших авторських напоїв із символічними назвами і креативною подачею.

Наприклад, коктейль Хрещатик (185 грн) подаємо в бочці з димом – неодмінно скуштуйте. Цікавий безалкогольний напій – Рожевий лате (50 грн), який уже встигли полюбили мешканці Ужгорода.

Кухня та меню

Кухня в нас маленька, але ми зібрали все те, що самі любимо коштувати.

Наша фішка – тости, які дуже чітко перегукуються с концептом закладу стилю хіп хоп. Курячий теплий тост, Холодний з лососем, Веганський тост з авокадо та фетою і Найсолодший тост з нутелою та морозивом (100-125 грн).

У меню також є закуски гуакамоле та хамон. У літню спеку у нас можна скуштувати прохолодну окрошку з авокадо замість картоплі)

У нас є цікава закуска купаш із сезонних фруктів. Скоро у нас з’являться кавун і диня. Наразі використовуємо максимально нашу продукцію!

Інформація про шефа та команду

Цікаво, шеф нашого закладу – це і є я, Ксенія) Я багато подорожувала Європою і Азією, куштувала різні продукти і надихалась ідеями смаку)

Вся наша команда – це біженці з різних міст. Ми запропонували їм переїхати до Ужгорода, допомогли з проживанням та роботою.

Ми всі бачили війну, були під обстрілами, це дуже нас поєднало у одну команду.

У нас є спільна ціль – вижити і допомогти країні чим можемо.

Особливості, фішки закладу

У нас ви можете зіграти у настолки і зміксувати це зі смачним коктейлем і кальяном. У неділю ми тішимо гостей живою музикою на літній терасі. Ми відкриті до 4-лапих друзів. У нас лише український тютюн.

Гості та атмосфера

У барі завжди великий потік молоді і сучасних людей, які вміють гідно оцінити сервіс та ідею закладу.

У гості приходять і наші зіркові друзі.

Поруч із вами може пити чай Льоша Дурнєв, смакувати просеко Аня Алхім, або пити каву Макс Леонов і їсти окрошку Саша Педан)

Які особливості діяльності закладу у період війни

На жаль, існують великі перебої з поставкою продуктів. Також сирени не дають спокійно працювати. Піклуючись про гостей, під час тривоги ми вимикаємо музику і світло та не приймаємо замовлення.

Ми робимо благодійні гести, на яких зірки готують коктейлі. 9 липня у нас буде Макс Леонов. А 14 липня до міста приїде команда Improv Live Show (шоу на Новому каналі) і будуть гостити у закладі після концерту.

Беремо участь у благодійних заходах, збираємо кошти для допомоги ЗСУ. Ми співпрацюємо з фондом ГО ЛІГА ЖИТТЯ . Кожного місяця віддаємо 20% від прибутку.

Kyiv Bar пригощає кавою усіх медиків, військових і поліцію.

Ваші рекомендації для людей, які планують відкрити заклад у час війни?

Зробіть це! Вам сподобається))

Хотілося б додати, що ідея – це добре, але інвестиція – це важливо. Я стукала у багато дверей. Але лише одні відчинилися. Це двері Діми Кучмара, продюсера Improv Live Show. Я йому дуже вдячна за те, що він повірив і не прогадав!

⤵️Якщо вам потрібна порада, звертайтеся до мене у дірект. Охоче поділюсь моментами і дам поради детально.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал, щоб дізнаватися усі новини про допомогу під час війни вчасно!

Roco Sushi: преміум суші та роли з безкоштовною доставкою у Києві

 

Поділитися:

Наскільки публікація корисна?

Натисніть на зірку, щоб оцінити!

Середня оцінка 1 / 5. Кількість оцінок: 1

Оцінок наразі немає. Поставте оцінку першим.

Показати все

Читати статті про Буковель

Показати все Показати все

Читати статті про Куда пойти в Ужгороде

Показати все

Читати статті про Новости

Показати все Показати все

Читати статті про Ужгород

Показати все