Переглядів: 611 Час на прочитання: 3 хв
Львов

Tomato.ua зібрав найцікавіші та найсмачніші події майбутніх вихідних. Куди піти у Львові 9 – 12 лютого? Розповідаємо про Citadel Inn Gastro Boutique Hotel, Реберня на Стрийській, Split, Park. Art of Rest, Дзиґа, Valentino, Галерея Лицарів.  

Заклади Львова продовжують роботу у складний час, попри постійні відключення світла і ворожі обстріли, аби підтримувати економіку нашої країни, надавати робочі місця та допомагати волонтерам та ЗСУ.

Куди піти у Львові 9 – 12 лютого

Четвер, 9 лютого

У четвер завітайте до Citadel Inn Gastro Boutique Hotel. Тут о 18:30 влаштовують гастро-вечір Chiefʼs Signature. Цього разу в гостях у Євгенія Сушко Сергій Байсаревич, шеф-кухар ресторану Fenix Asia, Київ. Кулінарія для Сергія – це місце для творчості, нових ідей, цікавих смакових знахідок та безмежного натхнення. На гостей чекає пʼять подач страв, спеціально розроблених під гастро-вечір. Кожна страва доповниться унікальним винним супроводом, який гармонійно підкреслить смак страв. На вечері буде проводитись благодійний продаж вин з різних Шато міста Бордо для збору на проєкт Superhumans. Вартість участі: 2900 грн.

Реберня на Стрийській о 19:00 влаштовує спільно з BadBoy винну дегустацію. Гості зможуть продегустувати та обговорити вина із сомельє, а після обрати найцікавіше. Bad Boy запропонує унікальні виключно червоні вина, а Реберня на Стрийській здивує поєднанням вина зі стравами з мангалу і не лише. Вартість участі: 700 грн.

Любителя міцних напоїв радимо завітати до Split. Тут підготували унікальну підбірку коньяків та брендів для дегустації, датовані 1940-1980-х роками. Що буде представлено:

  • 6 позицій бренді (1940-1970-х років),
  • 3 позиції коньяку (1970-1980-х років),
  • спеціальний фуршетний стіл від шеф-кухаря.

Початок заходу о 19:00. Вартість участі: 1700 грн.

Пʼятниця, 10 лютого

У п’ятницю о 19:00 Park. Art of Rest влаштовує новий коктейльний майстер-клас від шеф-бармена закладу. Головними інгредієнтами заходу будуть: любов, почуття та феромони. Будемо використовувати продукти, що підсилюють почуття та говорити про коктейлі у романтичній атмосфері. Для кожного гостя буде розроблений авторський коктейль від шеф-бармена, на основі історій про коктейлі та кохання. Дрес-код: чорно-червоні кольори. Вартість участі: 850 грн.

Дзиґа о 19:00 влаштовує акустичний концерт Всеволода Мірчука. Львівський музикант сонграйтер Всеволод Мірчук презентує свій другий альбом збірку «любов і не тільки». В піснях автора завжди багато лірики, світлого. Гори, море, романтика дороги і любов є основою натхнення для автора. Вартість квитка: 200 грн.

Субота, 11 лютого

У суботу ресторан Valentino о 13:00 влаштовує дитячий майстер-клас. Цього разу діти будуть виготовляти стрітенську свічку. Вартість участі: 400 грн.

Неділя, 12 лютого

У неділю ввечері завітайте до ресторану Галерея Лицарів на вечір живого вокалу з Мартою Лібрик. У меню обирайте сир халумі в хрусткій паніровці панко з журавлино-апельсиновим соусом (231 грн), креветки, смажені з томатами та часником (390 грн) та свинячу вирізку під вершково-гірчичним соусом з гриль салатом (125 грн/ 100 г).

Як відвідаєте івент – не забудьте задонатити волонтерам або захисникам!

І ще..

Підписуйтеся на наш Telegram-канал, щоб дізнаватися усі новини про допомогу під час війни вчасно!

Як відвідаєте івент – не забудьте задонатити волонтерам або захисникам!??

Поділитися:

Наскільки публікація корисна?

Натисніть на зірку, щоб оцінити!

Середня оцінка 0 / 5. Кількість оцінок: 0

Оцінок наразі немає. Поставте оцінку першим.

Показати все

Читати статті про Куда пойти в выходные во Львове

Показати все Показати все

Читати статті про Куди піти у Львові

Показати все Показати все

Читати статті про Львов

Показати все