Переглядів: 4038 Час на прочитання: 5 хв
Топ-5 Днепр

Похід до ресторану або кафе з дитиною завжди хвилюючий. Батьки бажають обрати місце, де буде комфортно і малечі, і дорослим. Tomato.ua розповість про заклади з дитячим простором у м. Дніпро. На вас і ваших дітей чекають ігрова кімната, яскраві страви, безліч іграшок і всі умови для чудового відпочинку. У добірці Смак, Roadhouse, Кузен, Fly Kids, Mafia.

Заклади продовжують працювати, аби допомагати нашим бійцям і діткам, які постраждали від війни.

ТОП 5 закладів з дитячими кімнатами

Смак

Смак – затишне кафе в Дніпрі, створене для відпочинку всією сім’єю. Одна з особливостей закладу – велика дитяча кімната, в якій буде весело й цікаво дівчаткам і хлопчикам різного віку. Тут є різноманітні іграшки та ігри, Sony PlayStation і Xbox, зручні меблі, конструктори, спеціальна дитяча вбиральня та багато іншого. У ресторані завжди є няня, яка подбає про ваших дітей.

Смак – чудове місця для проведення дитячого Дня народження. Заклад пропонує вигідні умови святкування, імениннику вхід безкоштовний.

У дитячому меню Смак – оригінальні страви, які неодмінно сподобаються діткам. Це Чізбургер з котлетою з курки + фрі + соус (130 грн), Пюре з курячою котлетою (65 грн), Млинці з джемом (50 грн), Молочні коктейлі (65 грн), Какао з маршмелоу (40 грн).

Поки малеча насолоджуватиметься іграми, дорослі можуть відпочити та скуштувати цікаві страви. У меню – закуски, м’ясні, овочеві салати та з морепродуктами, страви з яловичини, свинини, індички, птиці та риби, страви на мангалі. Яскраві позиції – теплий салат Норвезький лосось (295 грн), Люля кебаб (180 грн), Шашлик (230 грн), Сковорідка Токані Семи принців (270 грн).

Roadhouse

Roadhouse – стильний ресторан для всієї родини, де комфортно відпочити дорослим і дітям. Тут можна відчути культуру американського BBQus.

Команда закладу подбала про можливість відпочинку для всієї сім’ї. У ресторані є чудова няня, величезна сучасна дитяча кімната та дитячий майданчик для ігор у теплу пору року. На діток чекають цікаві та розвиваючі ігри та безліч інших розваг.

У Roadhouse можна скуштувати страви класичної американської кухні. рецепти страв зібрали з різних куточків США. Гордість закладу – м’ясо барбекю, яке готується зі спеціями близько 14 годин у спеціальній печі-смокері, завдяки чому стає ніжним і соковитим. Цікаві позиції меню – Свинячі ребра BBQ (230 грн), Бріскет BBQ (250 грн), Медальйони з трюфельним Жу (330 грн), Mac and Cheese New Orlean (330 грн).

У ресторані відповідають за тих, кого годують. У дитячому меню – Бульйон з фрикадельками та локшиною (70 грн), Mini Burger (90 грн), Курячі сосиски власного виробництва (80 грн), Макарони з сирним соусом (50 грн) та інші страви.

Кузен

Кузен – затишний сімейний ресторан, де регулярно щось святкують і влаштовують цікаві події. У меню ви знайдете багато цікавого: улюблені закусочки, сніданки до 16:00, бургери, перші та основні страви, салати й багато іншого.

Кузен – місце, де люблять дітей і завжди їм раді! Щоб малеча не сумувала – є дитяча кімната. А якщо дитина захоче з’їсти щось смачненьке, вам запропонують дитяче меню з цікавими стравами.

В асортименті – Паста у вершковому соусі (105 грн), Кольорові пельмішки за бабусиним рецептом (125 грн), Куряча котлетка на грилі або парова (89 грн), Сосісочки філейні (89 грн), Ніжне картопляне пюре (95 грн) та Картопля фрі (95 грн).

Ресторани та кафе з дитячими кімнатами – ідеальний варіант і для дорослих, і для дітей. Поки малеча гратиметься, ви можете насолодитися відпочинком, стравами й напоями з меню. Рекомендуємо скуштувати Салат з креветкою та Гуакамоле (285 грн), Чізбургер (285 грн), Брускету з телятиною та теплими овочами (245 грн), Смажену картоплю з грибочками (165 грн).

Fly Kids

Fly Kids – сучасний сімейно-розважальний комплекс. Це безлімітні розваги на атракціонах, ресторан, професійні аніматори та святкування Дня народження «під ключ».

Один квиток – це безлімітні розваги для дітей на цілий день. На хлопчиків і дівчаток чекає повний атракціон розваг: канатний парк, величезна батутна арена, x-box, поролонова яма, сухий басейн із кульками, столики для пісочної анімації, лабіринт, lego зона, настільні ігри, аекрохокей, скеледром і тарзанка, інтерактивна кімната, настільний футбол і багато іншого.

Професійна команда допоможе організувати дитяче свято з аніматорами та розвагами. Ви можете обрати готову пропозицію або створити індивідуальне свято: аніматори, няні, ігрові кімнати, прикраси й банкет, куля-сюрприз або піньята, улюблені герої, унікальні атракціони. Для дітей організовують цікаві анімаційні заходи, майстер-класи та яскраві шоу-програми.

У сімейному ресторані діти можуть скуштувати оригінальні страви: Чізбургер з куркою «Крабік» (164 грн), Шашличок з курочки (139 грн), Курячі котлетки «Зайка» (115 грн), Трайфл банановий (69 грн).

Mafia

Куди піти з дитиною у Дніпрі? Ресторан Mafia запрошує діток і їх батьків відвідати дитячу кімнату. На вас чекає завжди радісна атмосфера та останні новинки зі світу іграшок. А також можливість поласувати стравами зі спеціального дитячого меню.

У закладі готують різноманітні страви італійської та японської кухні: роли, суші, піцу, салати, локшину, рамен і багато іншого.

З основного меню дітям може сподобатися: Гамбургер комбо (159 грн) з картоплею фрі, соусом і Pepsi, Курячий бульйон (89 грн), Наполеон (99 грн). Заклад пропонує великий вибір стандартної та метрової піци на будь-який смак: Маргарита (159 грн), Американо (249 грн), Карбонара (249 грн), Мафія кругла (289 грн), Трюфаліні (279 грн).

Дорослим рекомендуємо скуштувати роли Філадельфія класична (259 грн) з лососем, Золотий дракон (299 грн) з вугром і смаженим лососем, Запечений рол з креветкою (299 грн).

FAQ

  • Цікаво та смачно: куди у Дніпрі сходити з дітьми на вихідних

Kids-friendly заклади, які варто відвідати з дитиною в Дніпрі – Смак, Кузен, Мафія та Roadhouse. Ці заклади створили всі умови для комфортного відпочинку з дітьми будь-якого віку.

  • Найкраще місце для шикарних дитячих свят: рекомендація від Tomato.ua

Для проведення дитячих свят наймають аніматорів, влаштовують різноманітні шоу-програми, використовують декор тощо. Якщо ви плануєте дитяче свято – забронюйте заклад, де є просторий дитячий куточок з іграми. Чудова локація для дитячого дня народження – комплекс Fly Kids з неймовірними розвагами. Якщо ж ви обираєте саме ресторан або кафе, зверніть увагу на Смак.

  • Які страви представлені у дитячому меню в закладах Дніпра?

У дитячому меню ви знайдете корисні, поживні та оригінальні позиції, які неодмінно сподобаються дітям. Найулюбленіші страви наших маленьких гостей – Бургери, Картопля фрі, Макарони з сирним соусом, Курячі котлетки, Пюре, морозиво та інші солодощі.

Відвідали заклад із дітьми – зробіть донат на ЗСУ!??

Головна фотографія: Смак.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал, щоб дізнаватися усі новини про допомогу під час війни вчасно!

Заклади для сімейної вечері у місті Київ

Поділитися:

Наскільки публікація корисна?

Натисніть на зірку, щоб оцінити!

Середня оцінка 5 / 5. Кількість оцінок: 1

Оцінок наразі немає. Поставте оцінку першим.

Показати все

Читати статті про Днепр

Показати все Показати все

Читати статті про Куда пойти

Показати все Показати все

Читати статті про Куда пойти в Днепре

Показати все Показати все

Читати статті про Топ-5 Днепр

Показати все