Переглядів: 3157 Час на прочитання: 4 хв
Куди піти у Києві

Столиця пропонує безліч варіантів, куди можна піти на День святого Валентина. Заклади влаштовують романтичні вечори, бранчі, вечірки. Tomato.ua розповість, куди піти в Києві у свято закоханих. У підбірці Dediko, Шовковий шлях, Oxota Na Ovets, Park Kitchen, Фортеця.

Де відсвяткувати День закоханих

Dediko

Dediko – новий просторий ресторан грузинської кухні в Києві. У перекладі з грузинської «Dediko» означає «матуся». Тут на вас чекає затишна атмосфера для романтичного побачення у День всіх закоханих. На першому поверсі можна усамітнитися з другою половинкою, на другому – насолодитись кальяном.

У меню представлені традиційні та ексклюзивні грузинські страви, широка винна карта. Рекомендуємо замовити на вечерю смажені хінкалі з сиром сулугуні та зеленню (17 грн/1 шт), фірмовий хачапурі Дедіко чотири сира (129 грн), шашлик зі свинини (235 грн), приготований в хоспері. 14 лютого Dediko потішить усіх гостей частуванням.

Шовковий шлях

Шовковий шлях пропонує відсвяткувати День святого Валентина в атмосфері гармонії та романтики. Дім авторської китайської кухня запрошує усіх закоханих на романтичну вечерю. На гостей чекають приємна музика та затишна атмосфера. Шеф приготує оригінальні страви, які зроблять ваш вечір ще приємнішим.

Рекомендуємо спробувати фірмові креветки на подушці з рисової локшини під часниковим соусом (935 грн), кальмари на топані (488 грн) та ніжну курку з ананасами (250 грн). 14 лютого Шовковий шлях пригостить усіх гостей десертом. Яким саме – поки що лишається в секреті.

Oxota Na Ovets

Oxota Na Ovets – один із закладів, який входить у сім’ю ресторанів Дмитра Борисова. Це автентична азіатська кухня, легендарні рецепти та незвичні варіації страв. Родзинка закладу – відкрита кухня з деревним robata грилем, на якому смажать свіжу рибу та стейки з мармурової яловичини.

В Oxota Na Ovets готують індонезійський Том Ям, гостро-пряний карі, різноманітні салати, димні коктейлі, харумакі з креветкою та качкою, тар тар, сашимі та багато іншого. Рекомендуємо спробувати донат-рол з авокадо та лососем (265 грн), тунець татакі (285 грн) з трюфельним теріякі та фірмовий яловичий стейк Oxota Na Ovets (425 грн) із м’якоті.

Park Kitchen

Park Kitchen – ресторан преміум класу, розташований у готелі Hilton. Заклад запрошує усіх закоханих на недільний бранч з екстравагантним твістом. Гості розпочнуть романтичний кулінарний вояж з афродизіаків: спокусливих морепродуктів та свіжих устриць. У якості основної страви пропонують смажений лосось теріякі або яловичу вирізку у місо-гірчичному соусі. На десерт ви поласуєте феєричним чізкейком матча або ніжною паннакотою з полуницею. З усіма стравами чудово смакує келих крижаного Prosecco.

У програмі також жива музика та дитяча розважальна програма. Ще один сюрприз від Park Kitchen – можливість виграти 1 ніч на двох у готелі Hilton Doha Pearl Residences. Щоб взяти участь у розіграші, достатньо залишити свою візитну картку на рецепції ресторану. Вартість бранчу: 2021 грн з особи.

Фортеця

Ресторан Фортеця оголосив лютий місяцем романтичних вечерь, теплих сімейних вечорів і зустрічей із друзями. Заклад підготував для відвідувачів спеціальні пропозиції, подарунки та новинки у меню. 14 лютого у ресторані відбудеться вечірка «Шалене кохання», присвячена Дню Святого Валентина.

У меню представлені страви з усього світу в авторській версії шефа Фортеці Тетяни Тимченко. Рекомендуємо спробувати східний пухкий пиріг піде з телятиною (135 грн), салат з качкою по-китайськи та соусом з хересу і апельсинового фрешу (170 грн) та свинячу корейку на кістці (95 грн/100 г), смажену на ватрі.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб дізнаватись всі подробиці про наші розіграші, світ їжі та ресторани вчасно!

Краща азіатська локшина у Києві: де замовити?

Поділитися:

Наскільки публікація корисна?

Натисніть на зірку, щоб оцінити!

Середня оцінка 0 / 5. Кількість оцінок: 0

Оцінок наразі немає. Поставте оцінку першим.

Показати все

Читати статті про Київ

Показати все Показати все

Читати статті про Куди піти у Києві

Показати все