Переглядів: 1726 Час на прочитання: 3 хв
Львов

Останнім часом в Україні з’явилось дуже багато крафтового алкоголю. Це пиво, ратафії, наливки, дистиляти, міцні напої. Тому знайомитись із чимось новим можна щодня. А Tomato.ua, у свою чергу, знайшов, де скуштувати крафтовий алкоголь у Львові. У цій підбірці Delicateka, Varka Craft Beer, Брудершафт, Re:bro.

ТОП-4 заклади, де можна насолодитись справжнім крафтом

Delicateka

Delicateka — улюблений заклад поціновувачів здорової їжі. Тут навіть бургери є корисними і складаються з поживних інгредієнтів. Тому їх можна їсти навіть тим, хто на дієті. І хоч за своєю концепцією це справжня американська бургерна, асортимент крафтового пива та іншого алкоголю просто вражає.

Зараз у закладі є кілька сортів крафтового українського та бельгійського пива. Як будете тут, замовте хмільний напій Obama зі смаком шоколаду і кави (56 грн). Або пиво Dvipa з насиченим ячміним кислим смаком (56 грн). Для дівчат тут є дуже ніжний крафт Livotel (56 грн). Щоб пиво смакувало краще, обов’язково спробуйте бургер Джаз (99 грн) з ніжною яловичиною, сиром Чеддер та в’яленими томатами.

Varka Craft Beer

Де ще скуштувати крафтовий алкоголь у Львові? Під час гастротуру у місті не пропустіть популярний заклад Varka Craft Beer. Тут є понад 100 видів крафтового українського та закордонного пива. А ще 25 наливок і закусок, які зроблять вечір не лише хмільним, але й смачним.

Що скуштувати з меню? Замовте пиво Tripel Ale (39 грн). Це міцний ель, який має поєднання фруктових та спиртових смаків. Або Шишку ІРА (49 грн). Це сяючий ель з хмільною гірчинкою. Tomato.ua рекомендує скуштувати топовий крафт цього закладу — Galaxy Single Hop IPA (49 грн) на найкращому австралійському хмелі Galaxy з  ароматом цитрусів, ягід і тропічних фруктів.

Брудершафт 

Ще Tomato.ua радить додати до списку ресторан Брудершафт. Він знаходиться у центрі Львова, на Вірменській, 16, і має виразну історичну тематику початку 20-го століття. Якраз той час, коли ця територія була під владою Австро-Угорської імперії. Тут, у трьох розкішних залах, ви можете побачити колоритні світлини австро-угорських воїнів і красиві вітражі тогочасних львівських церков. У закладі можна скуштувати давні страви місцевої кухні, сучасні інтерпретації європейської. А також дуже рідкісну мисливську кухню. Авторські страви з дичини (оленя, вепра, козулі і навіть страуса) припали до душі багатьом львів’янам та гостям міста.

Свою трапезу розпочніть з авторської настоянки Брудершафт (49 грн) або ж пива Грімберген бланш (79 грн/500 г). До пива буде пасувати фірмова печеня з вепра, з баклажанами та картоплею (299 грн) і крем-суп з лісових грибів (99 грн). А ще до цих страв замовте заварний хліб, смажений на грилі з томатами, базиліком та вершками (109 грн).

Re:bro

Re:bro — це пивний ресторан здорового харчування з великим акцентом на ребра. Страву готують за су-від технологією. Тобто, маринують 10 годин, а смажать всього 2 хвилини. Тому всі корисні властивості справжнього м’яса залишаються. Крім величезного меню зі стравами на будь-який смак, тут також добрий вибір напоїв, а особлива пива.

Що скуштувати з крафту найперше? Пиво Портер (40 грн) і празьке Рівень (32 грн). На закуску замовте копчену полядвицю (55 грн за 100 грамів) і курячі крила в сухарях (85 грн). Обов’язково спробуйте головну страву ресторану — фірмові ребра XXL BBQ (140 грн). А якщо будете компанією, одразу просіть великий сет ребер (420 грн за 1300 грамів). У ньому буде три види м’яса, печена картопля і соус.

І ще…

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб дізнаватись всі подробиці про наші розіграші, світ їжі та ресторани вчасно!

https://tomato.ua/blog/breakfast-in-the-morning-in-lviv/
Поділитися:

Наскільки публікація корисна?

Натисніть на зірку, щоб оцінити!

Середня оцінка 0 / 5. Кількість оцінок: 0

Оцінок наразі немає. Поставте оцінку першим.