Переглядів: 586 Час на прочитання: 3 хв
Львов

Tomato.ua продовжує розповідати про цікаві події у гастрономічних закладах Львова. Цього тижня ресторани та кафе планують дегустації, благодійні вечори та концерти. Обирайте, куди піти у Львові 4 – 7 серпня. Більш детально про івенти Ресторація Над Цукернею, Ресторація Бачевських  Найдорожча ресторація Галичини, Papi.Lviv, Malevich, Перша львівська грильова ресторація м’яса та справедливости.

Куди піти у Львові 4 – 7 серпня

Четвер, 4 серпня

Ресторація Над Цукернею о 18:00 влаштовує італійський фуд перинг. На гостей чекають спеціально розроблені коктейлі від бар-менеджера Івана Зелика на основі Malfy Gin, який походить з регіону Амальфі: Amaro Sour, White Snapper, Strawberry Milk Punch, Chamomile Gimlet. Та спеціально розроблене меню від шеф-кухаря закладу Юрія Сенишина: крудо з тунця; соуте з мідіями, креветками та кальмарами; базилікове різотто з креветками; лимонний пиріг. Вартість участі: 1400 грн.

Ресторація Бачевських о 18:30 влаштовує гастровечерю-дегустацію з легендою Українського крафтового виноробства – Богданом Павлієм та його винами з загадкової Бакоти. Богдан Павлій є найвідомішим Львівським виноробом. Його виноградники знаходяться в Хмельницькій області, і він надає перевагу виробництву вина з білих сортів винограду, оскільки вважає, що вони краще ростуть на ґрунтах Хмельниччини. Цього вечора гості продегустують 5 вин Bogdan`s Winery: Совіньйон Блан; Йоханнитер біле; Барбариска Розе; Бакота червон та вино сюрприз від винороба. Допомагатиме в проведенні дегустації сомельє ресторації Денис Воробйов. До кожного вина буде спеціально розроблено та створено відповідну страву шеф-кухарем Олександром Чернишенком. Вартість участі: 600 грн. Подія відбуватиметься в укритті, а саме в «Наливкових залах» ресторації.

Пʼятниця, 5 серпня

Цієї п’ятниці Найдорожча ресторація Галичини о 19:00 влаштовує дегустацію українського вина з Ігорем Петренко, виноробом та засновником виноробні Biologist. Як, власне, його вина виготовляють, чому воно таке, як є, та про всі особливості розповість Ігор. Гастрономічний супровід від шеф-кухаря закладу. Вартість участі: 600 грн.

Ще варіант для вечора – Papi.Lviv. Тут о 19:00 виступатиме гурт MAEGURA. Крилата, войовнича богиня Маґура завжди вселяла надію в серця людей в найскладніші часи. Так і музика цього вечора — сповнить наші серця прекрасними почуттями та вірою в краще. Радимо скуштувати салат Нісуаз (195 грн) та телячу вирізку з печеною картоплею та капустою (275 грн). 20% виручених коштів із замовлень цього вечора буде передано на допомогу ЗСУ.

Субота, 6 серпня

У суботу о 18:00 клуб Malevich влаштовує благодійний концерт відомого українського гурту Друга Ріка. Музиканти зіграють найулюбленіші хіти та нову пісню «Чи ти почув», присвячену Маріуполю і всім містам, що зазнали руйнувань та скалічених долей людей від рук загарбника. Після широкомасштабного військового вторгнення росії музиканти направили свою діяльність на допомогу країні. Зібрані кошти підуть на закупівлю медичного обладнання для військових шпиталів. Вартість квитків: 390 — 700 грн.

Неділя, 7 серпня

У неділю Перша львівська грильова ресторація м’яса та справедливости о 18:00 влаштовує вечерю «М’ясо, вино та бесіди у Бернардинах». На гостей чекатимуть чотири страви, про приготування яких розкажуть кухарі закладу. А сомельє підбере до кожної позиції вино, аби створити ідеальний тандем смаків. Вартість участі: 600 грн.

І ще..

Підписуйтеся на наш Telegram-канал, щоб дізнаватися усі новини про допомогу під час війни вчасно!

Як відвідаєте івент – не забудьте задонатити волонтерам або захисникам!

Поділитися:

Наскільки публікація корисна?

Натисніть на зірку, щоб оцінити!

Середня оцінка 0 / 5. Кількість оцінок: 0

Оцінок наразі немає. Поставте оцінку першим.

Показати все

Читати статті про Куда пойти в выходные во Львове

Показати все Показати все

Читати статті про Куди піти у Львові

Показати все Показати все

Читати статті про Львов

Показати все