Переглядів: 796 Час на прочитання: 2 хв
Одесса

Осінь офіційно вступила в права – на вулиці стало прохолодніше і часом дощить. Приводу засмучуватися немає, адже попереду вихідні. Відганяємо від себе осінню депресію і зустрічаємо Октоберфест. Tomato.ua дізнався, куди піти в Одесі в цей осінній уікенд. У цій збірці: Beerteka, Virgin Izakaya Bar, Рибай, Terrace. Sea View.

Куди піти в Одесі 17 – 19 вересня

П’ятниця, 17 вересня

У п’ятницю ресторан Beerteka запрошує на святкування фестивалю пива в кращих баварських традиціях. На гостей чекають тематичні фотозони, конкурси, лотереї, подарунки і, звичайно ж, море пива. До всіх сортів тут заздалегідь підготували пари страв, які найбільше смакуватимуть. З 16:00 всіх гостей пригощатимуть келихом пива, а о 22:00 відкриють фестиваль вибуховим виступом ZAHAR BAND. Вартість участі: уточнюйте у менеджера.

Субота, 18 вересня

У суботу завітайте на офіційне відкриття другого ресторану Virgin Izakaya Bar. На гостей чекають вишукані страви від шеф-кухаря, авторські коктейлі під live діджей-сети DJ Nosov та DJ Pragoff. Спеціально запрошені гості: Indifferent Guy та ODYSSAY. Радимо спробувати карамелізований місо баклажан на відкритому вогні (155 грн) і лосося з рисовим кейком та спайсі соусом Голландез (399 грн). На десерт візьміть мілк кейк з манго та банановим морозивом (199 грн).

Ресторан Рибай запрошує на святкову презентацію нового меню від шеф-кухаря Liviu Toarka. Також на гостей чекають дегустаційні порції нових страв, смачні коктейлі від закладу, жива музика та знижка 20% на нові страви у цей вікенд. Вартість участі: уточнюйте у менеджера.

Неділя, 19 вересня

У неділю ресторан Terrace. Sea View влаштовує дегустацію вин сорту Піно Нуар з сомельє Павлом Кузнєцовим. Піно Нуар – один з найдавніших і найблагородніших сортів винограду в світі. Він активно використовується у виробництві шампанського, а його червоні вина займають позиції найдорожчих і ексклюзивних вин планети. Початок заходу о 17:00. Вартість участі: 850 грн.

Ви вже вирішили, куди піти в Одесі на цих вихідних?

І ще..

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб дізнаватись усі подробиці про наші розіграші, світ їжі та ресторани вчасно.

Поділитися:

Наскільки публікація корисна?

Натисніть на зірку, щоб оцінити!

Середня оцінка 0 / 5. Кількість оцінок: 0

Оцінок наразі немає. Поставте оцінку першим.

Показати все

Читати статті про Куда пойти в выходные в Одессе

Показати все Показати все

Читати статті про Куда пойти в Одессе

Показати все Показати все

Читати статті про Одесса

Показати все