Переглядів: 3700 Час на прочитання: 4 хв
Новости

SAXAGANSKY – італійський ресторан у самому центрі Києва з вишуканим інтер’єром. Заклад створений зберігати сімейні традиції та цінності різних поколінь у серці кожного гостя. Ресторан презентує нове авторське меню від Елеонори Баранової. Tomato.ua розповість детальніше.

25 листопада у ресторані SAXAGANSKY відбудеться ексклюзивна презентація New Italiano menu від бренд-шефа Елеонори Баранової.

Елеонора Баранова – талановитий український бренд-шеф, переможниця відомого шоу «Мастер Шеф» і авторка нового меню ресторану SAXAGANSKY.

Філософія страв Елеонори Баранової незалежна від догми традицій. Шефиня використовує найширшу з можливих палітр для створення нових, захоплюючих і несподіваних смаків.

«Мені подобається думати, що в кулінарному мистецтві взагалі немає кордонів. Моя філософія – це кухня без жодних обмежень», – розповідає зірка «Мастер Шеф».

Страви з авторського меню Елеонори Баранової

Основні страви вражають цікавими смаковими поєднаннями: Запечений Судак в маринаді з прованських трав, картопляно-трюфельним пюре, спаржевою квасолею та томатами чері (295 грн), Філетто Д’анатра – філе качки з пюре батата або з яблуками фламбе на вибір (495 грн), Восьминіг з цитрусовим соусом та бебі картоплею (700 грн), Котолетте – ніжні котлети з судака та креветками з пюре батата, бок-чоя, броколі та молодим горошком (420 грн).

Запечений судак в маринаді з прованських трав

У меню знайдуться цікаві позиції для справжніх гурманів. Червель Ді Вітелло – телячі мізки зі щучим кав’яром, спаржею та фундуком (360 грн), Гванче Ді Вітелло – ніжні щічки теляти з картопляно-трюфельним пюре та грибами (395 грн), Фуа-гра з карамелізованим яблуком та полуницею (750 грн), Фрікасе з бичачих текстикул з печеною картоплею, грибами та трьома видами соусу (310 грн).

Паштет з цесарки

Супи дивують не менше ніж основні страви. Мінестроне з лисичками, ерінгами та трюфельною пастою (185 грн), Міланський томатний суп з креветками та восьминогом (420 грн) Консоме з куркою (445 грн), Зуппа Ді Песка – уха з підкопченим лососем, судаком та Просекко (190 грн).

Окрему категорію меню займають паста та ризото власного виробництва. Яскраві позиції – Паста Карбонара з копченим беконом, Пармезаном та перепелиним жовтком (225 грн), Ризото з грибами, Пармезаном та лісним горіхом (335 грн), Фетучіні з креветками в томатному соусі Напуле з цукіні, Пармезаном та оливками (335 грн), Канелоні з бичачими хвостами під пармезановою скоринкою з трюфельно-грибним соусом (480 грн), Равіолі з томленим язиком теляти, лисичками, Пармезаном та молодим зеленим горошком (350 грн).

Равіолі з буратою, страчателлою та пармезаном

У ресторані представлена колекція вин і широка барна карта. Досвідчений сомельє допоможе підібрати напій, який ідеально смакуватиме до страв.

Прем’єра нового меню: програма заходу

Головна подія 25 листопада – презентація New Italian Menu від Елеонори Баранової.

На вас чекає неймовірна фірмова страва вечора – англо-нубійське козеня від бренд-шефа. А також цікаві десерти від шеф-кондитера.

У програмі – Tribute-show Adriano Celentano з хітами легендарного італійця, яке занурить вас у палку атмосферу. Ви зможете насолодитися гастрономічними шедеврами під живу музику від соліста Сергія Юрченка та відчуєте неповторну енергію і драйв Адріано Челентано.

Ще один приємний сюрприз – на честь презентації нового меню ресторан усіх пригощає Prosecco.

Початок заходу: 25 листопада о 17:00.

Адреса: вул. Саксаганського, 83.

Вхід вільний.

Столик можна забронювати за телефоном 067 300 83 83.

Неодмінно завітайте до SAXAGANSKY на нове меню від Елеонори Баранової, щоб потішити смакові рецептори й відчути смаки, які вражають!

Відвідали заклад? Не забудьте про донат на ЗСУ!??

Головна фотографія: SAXAGANSKY.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал, щоб дізнаватися усі новини про допомогу під час війни вчасно!

Нові заклади Києва 2022: свіжі новини про відкриття ресторанів і кафе

 

Поділитися:

Наскільки публікація корисна?

Натисніть на зірку, щоб оцінити!

Середня оцінка 0 / 5. Кількість оцінок: 0

Оцінок наразі немає. Поставте оцінку першим.

Показати все

Читати статті про Анонсы

Показати все Показати все

Читати статті про Анонсы

Показати все Показати все

Читати статті про Київ

Показати все Показати все

Читати статті про Куди піти у Києві

Показати все Показати все

Читати статті про Новости

Показати все