В Україні відмінили карантинні зони через COVID-19 на час війни. Тепер обмеження, пов’язані з ковідом, не діють. Tomato.ua розповість детальніше.
26 березня Кабінет Міністрів України новою постановою скасував карантинні зонування через COVID-19 та відсторонення від роботи невакцинованих працівників.
Відтепер, карантинні зони встановлюються залежно від епідемічної ситуації, крім періоду воєнного стану.
Це стосується усіх сфер, в тому числі, готельно-ресторанної.
Якщо статистика захворюваності дозволяє, відтепер усі заклади з повним складом команди без винятку можуть працювати у всіх містах України. При цьому необхідно дотримуватись комендантської години.
Нагадаємо, що наразі комендантська година діє кожного дня з 21:00 до 06:00. Ситуація може змінюватися залежно від обставин і перебігу війни.
? У постанові фізичним особам і суб’єктам господарювання рекомендують дотримуватися протиепідемічних заходів, спрямованих на запобігання поширенню COVID-19.
? Крім того, всім українцям радять отримати повний курс щеплень вакцинами, які у ВООЗ включили до переліку дозволених для використання в надзвичайних ситуаціях.
Підписуйтеся на наш Telegram-канал, щоб дізнаватися усі новини про допомогу під час війни вчасно!
Команда Tomato на інформаційному фронті: разом ми переможемо!