Переглядів: 4883 Час на прочитання: 5 хв
Топ-5 Київ

Незважаючи на те, що за вікном справжня осінь, заклади столиці пропонують тепло, затишок, цікаві страви та чарівні краєвиди — те, що нагадає про спокійне мирне життя. Це саме те, що зараз потрібно українцям. Tomato.ua розповість про всесезонні альтанки та мальовничі тераси закладів Києва. У добірці PETRUS-Ь, Forrest Club, Fabius, Argentina Grill, Gastrohome.

Навіть у холодну погоду ви можете насолодитися затишком терас і альтанок. Заклади продовжують працювати, щоб надавати робочі місця, підтримувати економіку та всіх українців.

PETRUS-Ь

PETRUS-Ь – ресторація з більш ніж 15-річною історією. Заклад знаходиться у самому центрі столиці, навпроти Палацу Спорту. Одна з особливостей ресторану – дві всесезонні затишні тераси – ідеальний варіант відпочинку у холодний вечір.

У закладі також є п’ять аутентичних залів. Тут можна відпочити з друзями, влаштувати сімейну вечерю чи провести робочу зустріч недалеко від офісу. Ресторан пропонує страви української кухні, 15 видів вареників власного приготування, сезонні позиції від шеф-кухаря та багато іншого.

Категорії меню PETRUS-Ь доволі цікаві: перекуси, деруни, пельмені, млинці, п’янкі заправки, до першої чарки, на перше, котлети, м’ясо та птиця, риба тощо. Цікаві страви — Перекручене сало з часником та зеленню (76 грн), Оселедець під шубою (132 грн), Вареники з м’ясом кролика (182 грн) та Свіжина на пательні по-домашньому (260 грн).

Рекомендуємо також скуштувати Свинячі ребра BBQ (325 грн) і Горщик печені по-домашньому з дерунами та білими грибами (315 грн).

Forrest Club

Forrest Club – не просто ресторан, а цілий заміський комплекс для сімейного відпочинку. Тут комфортно відпочивати в будь-який сезон. Місця вистачить для будь-якої компанії. На території комплексу – ресторан із просторим головним залом, засклена тераса, літня тераса та будиночки для невеликих компаній.

Заклад запрошує зігрітися на терасі разом з сім’єю та друзями. Ви можете скуштувати цікаві страви, замовити келих п’янкого вина та прогулятися біля озера. Для найменших відвідувачів є дитячий майданчик, дітей розважають аніматори.

У меню Forrest Club – сніданки, страви італійської, грузинської, угорської, американської, української кухні.

Рекомендуємо спробувати Салат Цезар (298 грн) з курячою грудкою, приготованою на грилі, хрумкими листями салату та пармезаном, Шашлик з курки/свиного ошийка/телятини (від 375 грн), Попкорн з креветок (417 грн) та Телятину з лісовими шишками (595 грн).

Fabius

Fabius – затишний сімейний ресторан із авторськими стравами італійської кухні, колекцією вин, власною сироварнею та пекарнею, домашньою пастою та екотеплицею зі свіжими овочами, зеленню і травами.

Перший поверх ресторану – це атмосферна простора зала з великим каміном, що зігріває осінніми вечорами, та панорамна тераса з шоу-кухнею. Такі особливі місця, як тераса Fabius, завжди асоціюються з чимось романтичним. З величезних панорамних вікон відкривається розкішний вид на озеро та сосновий ліс, особливо прекрасний восени.

У теплу погоду ресторан пропонує розміститися в комфортних і стильних альтанках, де можна відчути єднання з природою. Також у Fabius є івент-тераса (430 кв. м.) для проведення заходів із неймовірною атмосферою.

У меню ви знайдете оригінальні авторські страви з італійськими нотками: Севіче з сибаса та креветок (395 грн), піца Пекоріно з трюфелем (495 грн), Капрезе (425 грн) та багато іншого.

Для найменших гостей обладнали дитячу резиденцію – двоповерховий будиночок з лабіринтами, гірками, PlayStation, анімацією та кулінарними майстер-класами.

Argentina Grill

Argentina Grill – аргентинський м’ясний ресторан у Києві. Основа меню – м’ясо. Але також готують страви з риби, морепродуктів, пасти, салати та багато іншого. Тут, як у Буенос-Айресі, в районі Ла Бока: все у яскравих фарбах. Атмосфера наповнена жаром, чорною вишнею, спеціями, гострою глазур’ю та задоволенням.

Кожен елемент дизайну – не лише колоритна річ, але й фізичний прояв енергії, смаку та темпераменту Аргентини. Насолодитися аргентинською атмосферою можна в одному з залів закладу чи на терасі з панорамними вікнами, яка працює увесь рік.

Argentina Grill протягом 8 років входить у Топ-5 м’ясних ресторанів України. Тут можна скуштувати стейки з Америки, України, Аргентини (від 219 грн/100 г).

Оригінальна страва з цікавою подачею — ANTICUCHOS DE CARNE. М’ясо з аргентинської вирізки, що мариноване в соусі чімічурі та обсмажується в хоспері на шпажці з помідором черрі і авокадо❤️

Рекомендуємо також скуштувати Бургер De Camarones з рублених креветок (479 грн), Пательню з морепродуктами (769 грн) та сніданок Tostadas Con Tocino (279 грн) — яйця пашот на тостах із білого хліба з беконом, гуакамоле, чері, голандським соусом із додаванням пасти з ферментованих овочів.

Gastrohome

Gastrohome – сучасний двоповерховий ресторан м’яса та вина. Гості можуть насолодитися трапезою та відпочити у всесезонній терасі та в одному з чотирьох залів. Простора зелена тераса та цікаві страви створять затишну атмосферу холодного вечора.

У меню – нові сезонні страви, американські та українські стейки, великий вибір страв з м’яса та птиці, салати, бургери, паста та піца. Кожного дня після 14:00 на терасі можна замовити кальян. Він допоможе розслабитися та відволіктися від шуму міста.

Рекомендуємо скуштувати Хачапурі по-аджарськи (132 грн), Молочну телятину на кістці (145 грн/100 г) та Філе індички «Sous Vide» з диким рисом і соусом з рапанів (275 грн).

Ідеальний варіант сніданку – Великий тост з авокадо та малосольним лососем (325 грн). До кожного сніданку Gastrohome пригощає безлімітною кавою та келихом ігристого. У сезонному меню – різноманітні страви з гарбузом: салати та закуски, гарячі страви, десерти.

Відпочив у закладі на терасі – задонать на ЗСУ!??

Підписуйтеся на наш Telegram-канал, щоб дізнаватися усі новини про допомогу під час війни вчасно!

Нові заклади Києва 2022: свіжі новини про відкриття ресторанів і кафе

 

Поділитися:

Наскільки публікація корисна?

Натисніть на зірку, щоб оцінити!

Середня оцінка 5 / 5. Кількість оцінок: 1

Оцінок наразі немає. Поставте оцінку першим.

Показати все

Читати статті про Київ

Показати все Показати все

Читати статті про Куди піти у Києві

Показати все Показати все

Читати статті про Топ-5 Київ

Показати все