Топ-5 Киев

Незважаючи на те, що за вікном справжня осінь, заклади столиці пропонують тепло, затишок і неймовірні краєвиди. Tomato.ua розповість про всесезонні альтанки та мальовничі тераси закладів Києва. У добірці Gastrohome, PETRUS-Ь, Fabius, Argentina Grill, Forrest Club.

Gastrohome

Gastrohome – сучасний двоповерховий ресторан м’яса та вина. Гості можуть насолодитися трапезою та відпочити у всесезонній терасі та в одному з чотирьох залів. Простора зелена тераса та цікаві страви створять затишну атмосферу холодного вечора.

У меню – нові сезонні страви, американські та українські стейки, великий вибір страв з м’яса та птиці, салати, бургери, паста та піца. Кожного дня після 14:00 на терасі можна замовити кальян. Він допоможе розслабитися та відволіктися від шуму міста.

Рекомендуємо скуштувати Хачапурі по-аджарськи (132 грн), Молочну телятину на кістці (145 грн/100 г) та Філе індички «Sous Vide» з диким рисом і соусом з рапанів (275 грн).

Ідеальний варіант сніданку – Великий тост з авокадо та малосольним лососем (325 грн). До кожного сніданку Gastrohome пригощає безлімітною кавою та келихом ігристого. У сезонному меню – різноманітні страви з гарбузом: салати та закуски, гарячі страви, десерти.

PETRUS-Ь

PETRUS-Ь – ресторація з більш ніж 15-річною історією. Заклад знаходиться у самому центрі столиці, навпроти Палацу Спорту. Одна з особливостей ресторану – дві всесезонні затишні тераси – ідеальний варіант відпочинку у холодний вечір.

У закладі також є п’ять аутентичних залів. Тут можна відпочити з друзями, влаштувати сімейну вечерю чи провести робочу зустріч недалеко від офісу. Ресторан пропонує страви української кухні, 15 видів вареників власного приготування, сезонні позиції від шеф-кухаря та багато іншого.

У гарбузовому меню від PETRUS-Ь – Салат з овочів, бринзи та печеного гарбуза (88 грн), Гарбузовий крем-суп з телячими щічками (98 грн), Гарбузові оладки з сиром «Фета» (96 грн), Гарбузова запіканка з курагою та родзинками (88 грн) та інші страви.

Рекомендуємо також скуштувати Свинячі ребра BBQ (275 грн) і Стейк судака «Sous Vide» з рисом та овочами (345 грн).

Fabius

Fabius – вишуканий італійський ресторан, який розташувався посеред соснового лісу. Це величезні панорамні вікна, з яких відкривається чарівний краєвид і витончений сучасний інтер’єр. Fabius пропонує для відпочинку п’ять залів, літні альтанки та тераси.

Одна з особливостей ресторану – всесезонна панорамна тераса з шоу-кухнею. Вона відкриє завісу над таїнством приготування страв і процесом приготування справжнього італійського сиру. Ви можете насолоджуватися видом на озеро та ліс, незалежно від погоди та пори року.

Команда ресторану піклується про те, щоб гості були задоволені – авторська кухня з італійським акцентом, домашня паста, пекарня та сироварня, де готують буррату, моцарелу, рікоту, страчателлу та інші сири, екотеплиця зі свіжими овочами, травами та зеленню.

Рекомендуємо скуштувати Філе лосося в медово-лаймовій глазурі з запеченим авокадо та сиром Страчатела (610 грн), Тальятелле з камчатським крабом (950 грн), Салат з телятиною гриль і запеченим овочами (298 грн).

Argentina Grill

Argentina Grill – аргентинський м’ясний ресторан у Києві. Основа меню – м’ясо. Але також готують страви з риби, морепродуктів, пасти, салати та багато іншого. Тут, як у Буенос-Айресі, в районі Ла Бока: все у яскравих фарбах. Атмосфера наповнена жаром, чорною вишнею, спеціями, гострою глазур’ю та задоволенням.

Кожен елемент дизайну – не лише колоритна річ, але й фізичний прояв енергії, смаку та темпераменту Аргентини. Насолодитися аргентинською атмосферою можна в одному з залів закладу чи на терасі з панорамними вікнами, яка працює увесь рік.

Argentina Grill протягом 8 років входить у Топ-5 м’ясних ресторанів України. Тут можна скуштувати Стейк Argentum ojo de bife Argentina (469 грн/100 г), покритий сріблом, стейки з Америки, України, Аргентини.

Нещодавно у меню з’явився осінній спешл: Запечений баклажан з карамельним соусом та буратою (285 грн), Carne Tonato – Ростбіф з соусом Тонато, хрусткими грінками та зеленню (299 грн) та інші страви.

Forrest Club

Forrest Club – не просто ресторан, а цілий заміський комплекс для сімейного відпочинку. Тут комфортно відпочивати в будь-який сезон. Місця вистачить для будь-якої компанії. На території комплексу – ресторан з просторим головним залом, засклена тераса, літня тераса та будиночки для невеликих компаній.

Заклад запрошує зігрітися на терасі разом з сім’єю та друзями. Ви можете скуштувати цікаві страви, замовити келих п’янкого вина та прогулятися біля озера. Для найменших відвідувачів є дитячий майданчик, дітей розважають аніматори.

У меню Forrest Club – сніданки, страви італійської, грузинської, угорської, американської, української кухні.

Рекомендуємо спробувати Салат Цезар (196 грн) з курячою грудкою, приготованою на грилі, хрумкими листями салату та пармезаном, Сніданок Forrest Club (234 грн), Перепілку з журавлиновим соусом (354 грн).

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб дізнаватись всі подробиці про наші розіграші, світ їжі та ресторани вчасно!

І взимку і влітку: затишні тераси та альтанки Києва, які працюють увесь рік

 

Поделиться:
Показать все

Читать статьи о Киев

Показать Все Показать все

Читать статьи о Куда пойти в Киеве

Показать Все Показать все

Читать статьи о Топ-5 Киев

Показать Все