Переглядів: 908 Час на прочитання: 3 хв
Львов

Два місяця осені позаду, найстаршніше свято року — Halloween теж вже у минулому. Проте, є заклади, які ще пригостять вас гарбузовими стравами та гелловінськими коктейлями. Tomato.ua знає, куди піти у Львові в перші вихідні листопада. У цій підбірці JagerWald, Park. Art of Rest, Drunken Качка, Крива Липа, Gazda.

П’ятниця, 1 листопада

JagerWald — єдиний у Львові мисливський будиночок у центрі міста святкує 2 роки. З цього приводу кожного львів’янина та гостя запрошують на вечірку. Тут буде авторська кухня, коктейлі та драйвова музика. Початок о 19:00. У програмі welcome drinks з 19:00-20:00, діджей з музикою 90-х, конкурси.

У п’ятницю Park. Art of Rest у рамках проєкту Spirits is Easy проведе дегустацію віскі. Тема вечора — Віскі Світу. Початок о 19:30. Ціна — 700 грн.

Список віскі на дегустацію:

  • Kavalan Solist Sherry Cask, Cask Strenght (Тайвань)
  • Hammer Head 23yers (Чехія)
  • Penderyn Peated (Уельс)
  • Eddu Silver (Франція, гречаний фіскі)
  • Paul John Classic Select Cask (Індія)

До віскі замовте салат з печеної індички. Він подається з горіховим праліне та томатно-базиліковим конкасе (208 грн).

куди піти у Львові

У пабі Drunken Качка відбудеться презентація-дегустація гарбузового пива. Захід буде розділено на дві частина: презентація домашніх пивоварів та дегустація, яка пройде у сліпому форматі. Початок о 20 годині.

куди піти у Львові

Субота, 2 листопада

Куди піти у Львові ще? Суботній ранок можна провести у кулінарній студії Крива Липа. Тут можна замовити страви італійської, європейської та української кухні. Ресто-стиль закладу нагадує про минулі століття, тому тут не лише смачно, але й атмосферно. Що замовити з меню? Tomato.ua радить скуштувати тар-тар з телятини (219 грн) і салат з моцарелою та помідорами (132 грн). На сніданок можна замовити багет з яблучним консоме (67 грн). А якщо хтось любить англійський сніданок з яйцем та беконом, то він тут теж є (149 грн).

Неділя, 3 листопада

Куди піти у Львові в неділю? Якщо в цей день вам захочеться соковитого бургера або ароматну піцу, тоді йдіть у цілодобове кафе Gazda в самісінькому центрі міста. Спробуйте маринару з лососем (113 грн) або сирний мікс (98 грн) для тих, хто обожнює сирний смак. Якщо ви будете дуже голодними, тоді замовте бургер з яловичиною та картоплею (116 грн).

куди піти у Львові

Смачного!

А також…

Підписуйтесь на нашу сторінку у Facebook, щоб дізнаватися усі подробиці про наші розіграші, світ їжі та ресторанів.

https://tomato.ua/blog/restart-new-menu-in-japona-hata/

 

Поділитися:

Наскільки публікація корисна?

Натисніть на зірку, щоб оцінити!

Середня оцінка 0 / 5. Кількість оцінок: 0

Оцінок наразі немає. Поставте оцінку першим.

Показати все

Читати статті про Куда пойти в выходные во Львове

Показати все Показати все

Читати статті про Куди піти у Львові

Показати все Показати все

Читати статті про Львов

Показати все