Переглядів: 723 Час на прочитання: 3 хв
Львов

Куди піти у Львові, щоб поїсти запечених креветок, смачних десертів та випити чашечку латте? Де провести ці літні вихідні 5-7 липня? Tomato.ua підготував заклади Muscat, Білка, Під Синьою Фляжкою, Bar Mushly, Glory Cafe, де дуже смачно.

Куди піти у Львові на вихідні

П’ятниця

За вишуканою вечерою йдіть у Muscat. Винна карта, коктейльне меню і більше ніж 15 видів м’яса. А якщо стейки вам не до душі, то скуштуйте рибу та морепродукти, у меню вони теж є. Спостерігати за приготуванням замовленої страви можна на відкритій кухні. На «перше» замовте м’ясний суп з нутом і лисичками — 143 грн. На «друге» восьминога у томатному соусі з овочами та каперсами — 394 грн або стейк Томагавк — 121 грн за 100 грамів.

А за десертом йдіть в Білку. До речі ці ресторани знаходяться поруч. Солодощі та випічка власного виробництва, величезна кількість сортів чаю та ароматна кава — усе це кондитерська Білка. Що варто спробувати у кафе? Лимонний пиріг — 58 грн, арахісовий кейк (без цукру) — 50 грн, торт з маракуйєю — 62 грн і до цього візьміть чай (улун молочний) — 32 грн або іскри шампанського — 30 грн. 

куди піти у Львові

Субота

Такого вибору морепродуктів у Львові ви не знайдете ніде. Меню Bar Mushly на основі молюсків у мушлях – устриці, булоти, вонголе, мідії та інші популярні продукти моря. Дегустаційні плато із лобстером та тартарами з м’яса різних риб. Також до страв додають спеціально підібрані марки вина і шампанського. Що спробувати з меню? Середнє плато морепродуктів — 498 грн, запечені тигрові креветки — 278 грн, сендвіч з лососем — 118 грн та морські равлики — 149 грн. На десерт візьміть семіфредо — 59 грн.

куди піти у Львові

Перша кав’ярня Під Синьою Фляжкою, яка мала цю назву, була відкрита у Відні галицьким шляхтичем. Тому, будучи тут, ви спробуєте не лише львівські десерти, але й віденські. Що спробувати з меню? Віденське запечене яблуко — 40 грн, сирник цісарський — 33 грн та десерт ассірійській — 58 грн. До десерту візьміть каву по-мадярськи — 45 грн.

Неділя

Кав’ярня Glory Cafe, де з одного боку відчувається турецький колорит, а з іншого — атмосфера Львова з місцевими солодкими десертами. Дещо з меню: торт наполеон — 29 грн, профітролі — 43 грн, шоколадний клафуті — 30 грн. А до десерту замовте кокосово-вершкве капуччіно — 55 грн або ж турецький чай — 65 грн.

І ще…

Підписуйтесь на нашу сторінку у фейсбук, щоб не пропустити найактуальніші новини ресторанів!

https://tomato.ua/blog/where-to-eat-and-listen-leopolis-jazz-fest/

 

Поділитися:

Наскільки публікація корисна?

Натисніть на зірку, щоб оцінити!

Середня оцінка 0 / 5. Кількість оцінок: 0

Оцінок наразі немає. Поставте оцінку першим.

Показати все

Читати статті про Куда пойти в выходные во Львове

Показати все Показати все

Читати статті про Куди піти у Львові

Показати все Показати все

Читати статті про Львов

Показати все