Tomato.ua зібрав смачні й цікаві пропозиції в столиці. Куди піти у Києві в ці вересневі вихідні? Розповімо про М’ясторія, Malbec, Catch, Fenix Asia, Tres Francais.
Куди піти у Києві 17 – 19 вересня
П’ятниця, 17 вересня
У п’ятницю завітайте до ресторану М’ясторія. Тут влаштовують вечір безлімітних стейків та вина. Під супровід живої музики дізнаєтесь про особливості вибору та приготування стейків. А сомельє допоможе підібрати вино до кожного шматочка, щоб ідеально доповнити м’ясний смак. Також у ресторані презентують новий стейк авторського дозрівання. Вартість безліміту на стейки та вино для однієї особи: 1190 грн.
А ресторан Malbec о 19:00 влаштовує винну дегустацію, яка буде присвячена різноманіттю кольорів Піно Нуар. Дізнаємося тонкощі його натури і які стилі вин з нього виробляють, пройдемося по трендам. Цього вечора продегустуємо: Philippannat Blancs de Noirs Brut, Champagne, France; Cremant de Burgogne Pinot Noir Rose, France; Krasna Hora Blanc de Noir Rose, Czech Republic; Laborde au Chateau Blanc de Pinot Noir, Burgundy, France; Pinot Noir La Tunella, Friuli, Italy; Gevrey-Chambertin Moison Ropiteau, Burgundy, France. Вартість участі: 1000 грн.
Субота, 18 вересня
У суботу о 13:00 ресторан Catch влаштовує суботній бранч. Під звуки легкої музики спробуєте спеціальне меню із лобстерів, лангустів і лангустинів. Усіх гостей пригощають шампанським Laurent Perrier і біском із лобстера. Вартість: уточнюйте у менеджера.
18 вересня ресторан Fenix Asia влаштовує День барної культури. Команда міксологів презентує різноманітні коктейлі на основі джину та здивує навіть найдосвідченіших цінителів – творитиме справжню алхімію прямо перед очима публіки. Дегустація буде супроводжуватися ритмами та мелодіями з азійськими мотивами від виконавця DIRESH. Вартість: уточнюйте у менеджера.
Неділя, 19 вересня
Якщо у вас є діти, у неділю йдіть до ресторану Tres Francais. Тут влаштовують заняття в кулінарній школі. Шеф-кухар закладу разом зі справжнім кулінарним експертом Матьє Арденом розкажуть про гастрономічні особливості країни Басків. Юні кухарі готуватимуть: мармітако «De Bayonne» або тунця по-баскськи; шоколадне суфле з перцем. І наприкінці майстер-класу кожен учасник обов’язково отримає сертифікат. Початок заходу об 11:30. Вартість участі: 625 грн.
І ще..
Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб дізнаватись усі подробиці про наші розіграші, світ їжі та ресторани вчасно.
Гастротуризм столиці: ресторани сучасної та традиційної української кухні в Києві