«Чотири Сезони» - це заміський ресторанно-готельний комплекс, який розкинувся недалеко від Києва в селі Пилиповичі.
У розпорядженні гостей ресторану просторий бенкетний зал, місткістю 80 персон, зона для барбекю з альтанками й мангалом, альтанка, де можуть розміститися до 30 відвідувачів.
Вишуканий інтер'єр ресторану стилізований під швейцарське шале і гармонійно поєднує в собі сучасний класичний стиль й оздобу з натурального дерева.
Меню закладу містить асортимент авторських страв європейської та української кухонь.
Щоранку гостям подають комплексні сніданки. Крім того, у ресторані можна покуштувати різних салатів, холодних і гарячих закусок, перших і основних страв, пасти, гарнірів, страв мангал-меню, десертів.
Фірмовими стравами закладу вважаються:
- салат із сьомги з водоростями чука,
- салат з теплою телятиною і сиром пармезан,
- тартар з телятини,
- карпачо з сьомги,
- смажений сир камамбер з ягідним соусом,
- юшка «Чотири Сезони» з сьомги, судака й сібаса,
- софріто зі свинини,
- фрікасе зі свинини з овочами,
- судак зі шпинатом під вершковим соусом,
- медальйони з телятини в грибному соусі,
- паста «Чотири сири»,
- свинні ребра в медово-часниковому соусі.
Барна карта містить широкий асортимент класичних коктейлів, розливне і пляшкове пиво з пивними снеками, міцний алкоголь.