Кафе мережі закладів «Хачапурі та Вино» зустрічає своїх гостей на території торгового центру «Фестивальний», який розмістився на проспекті Володимира Маяковського у Деснянському районі Києва.
Оригінальний затишний інтер'єр поєднує в собі сучасний стиль і етнічні елементи декору. Стіни закладу прикрашають ніші, наповнені дровами, і картини, написані маслом. Також для декору використаний мідний посуд з гравіюванням грузинською мовою, глиняний посуд, текстиль з традиційним принтом.
Спеціально для маленьких гостей в ресторані обладнана дитяча кімната.
Меню закладу містить асортимент традиційних страв грузинської кухні. Головною стравою ресторану є хачапурі, яке в меню представлено в кількох варіаціях. Крім того, акцент зроблено на м'ясних стравах, приготованих на мангалі, хінкалі, салатах і перших стравах. Хачапурі в ресторані готують по-імеретинськи, по-мегрельськи, а також є в меню кубдарі, хачапурі по-аджарськи, по-осетинськи, по-гурійськи, лобіані, із зеленню, пеновані й фірмовий закритий хачапурі з куркою, грибамі й сиром. Хінкалі готують власноруч, а для начинки гості можуть замовити телятину, баранину, з сиром, грибами й картоплею.
Крім того, з-поміж фірмових страв меню відзначають:
- харчо,
- рулетики зі смажених баклажанів,
- саціві з курки,
- курчати табака,
- оджахурі,
- чашушулі,
- запечену картоплю зі свининою «Метехі»,
- лобіо з квасолі з ароматними травами,
- чкмерулі,
- баранину з чорносливом,
- долму,
- форель під горіховим соусом.
У ресторані є справжній мангал, на якому готують люля-кебаб, шашлик і хачапурі.
Для любителів солодкого розроблено десертне меню, де фірмовими вважаються пахлава, чурчхела, пеновані з сиром і курагою. Карта напоїв містить фірмові домашні лимонади, ексклюзивні грузинські сорти чаю, кавові коктейлі та фреші. З алкогольних напоїв виділяють домашні грузинські настойки: з курагою, вишнею, грушею, аличею, малиною. Крім того, гості можуть замовити грузинські бренді й чачу. Домашнє грузинське вино подають у квеврі – спеціальному глиняному глечику.