На Бессарабській площі в Печерському районі столиці, недалеко від станції метро «Театральна», розмістився сімейний ресторан «Любчик».
Заклад працює у форматі одеського пивбару. Особливістю «Любчика» вважається меню, що складається з авторських одеських страв.
Основний акцент зроблено на стравах, які готують з українського сі-фуду. Регулярно в ресторан поставляють раки, чорноморську тюльку, мідії, устриці, сезонну чорноморську рибу.
Коронною стравою меню вважаються раки, які в закладі подають смаженими, запеченими, вареними в пиві й молоці. Крім цього, меню ресторану пропонує одеські закуски, салати, гарячі закуски, гарячі страви, супи, страви з риби й м'яса, гарніри, десерти.
Уранці гості можуть замовити комплексні сніданки, а в обідній час відвідувачам представлено меню бранчів.
Серед фірмових страв ресторану також відзначають:
- соте з рапанами, мідіями, раками й чорноморськими креветками, форшмак,
- хумус, паштет з копченої скумбрії,
- салат «Олів'є» з рапанами й раками,
- салат з томатами, запеченим перцем і тюлькою з грінками з пшеничного хліба,
- рис з чорноморськими рапанами, мідіями, раками, чебуреки з бараниною,
- юшку одесита,
- лосося під соусом карі,
- стерлядь, запечену з овочами,
- стейк Рибай з овочами-гриль,
- кролика, тушкованого в сметані з трюфельною олією,
- вареники з вишнями, киселем і вершками з привозу.
Крім того, у барі можна замовити авторські коктейлі, глінтвейн, натуральну каву, кавомікси, домашні чаї, морс, узвар, лимонад.
До послуг гостей два зали. У першому залі з панорамних вікон відкривається мальовничий вигляд на історичну частину столиці, а в другому залі обладнана винна кімната.
Дизайнерський інтер'єр оформлений у насичених малахітових відтінках і доповнений меблями зі світлих порід, зеленню, строкатими килимами.