У самому центрі столиці, на вулиці Архітектора Городецького, навпроти кінотеатру «Україна», розмістився затишний ресторан грузинської кухні «Мама Гочі».
Інтер'єр закладу оформлений у сучасному еклектичному стилі – світлі й пастельні відтінки, глибокі дивани та крісла, безліч дзеркал, ковані елементи декору і жива зелень.
У розпорядженні гостей простора засклена тераса, а на вході в ресторан знаходяться сходи, які ведуть у велику винотеку, основні зали й затишний бар.
В основі меню представлений широкий вибір традиційних кахетинських і мегрельських страв.
З-поміж фірмових страв ресторану відзначають:
- гебджалі,
- хомус з домашнім хлібом,
- харчо надікварі й харчо по-мегрельськи,
- гірську форель калмахі з тархуном в лаваші,
- тушковані телячі серце й легені з аджикою і гранатом «Кучмачі», які подаються гарячими прямо в кеці,
- чашошулі з телятини з помідорами, кінзою, часником і зеленим гострим перцем,
- чвіштарі з кукурудзяного борошна та сиром сулугуні,
- хачапурі по-аджарськи з яйцем,
- шашлики й люля-кебаб, які готують в печі-тоне.
Також у меню є асортимент домашніх сирів.
На десерт в ресторані подають фірмові домашні горішки з начинкою з козячого згущеного молока, гозинакі з пеламуші або «Щасливий торт» з козячим заварним кремом.
Особливістю ресторану є величезна колекція грузинських вин: брют, сухі, напівсухі й напівсолодкі, білі, червоні та рожеві вина, а також вина в квеврі – спеціальних глиняних амфорах, які закопують у землю для витримки вина від півроку.
У «Мама Гочі» вина можна пробувати у бокалах. Крім того, у ресторані є професійний сомельє, який проводить для гостей екскурсії по винотеці.