Переглядів: 946 Час на прочитання: 2 хв
Харьков

Жовтень вже заявив про свої права – на вулиці істотно похолоднішало. Саме час зігріватися в затишних закладах. Tomato.ua підготував список місць, в яких буде тепло, смачно й цікаво на цих вихідних. Куди піти в Харкові? Завітайте до Roll Club Asian, Gorcafe 1654, Kinoshniki, Пушка-Мигдаль.

Куди піти в Харкові 8 – 10 жовтня

П’ятниця, 8 жовтня

У п’ятницю завітайте до ресторану Roll Club Asian куштувати страви з оновленого меню. Радимо замовити рум’яні баклажани фрі в часниковому соусі зі шрірачею та кінзою (80 грн) та рамен спайсі кокос з куркою та домашньою локшиною, маринованим яйцем, солодким горохом, кукурудзою, соусом спайсі та чипсами з часнику та норі (135 грн). На десерт візьміть кокосовий Наполеон (75 грн).

Субота, 9 жовтня

У суботу о 19:00 Gorcafe 1654 влаштовує дегустацію-вечірку Natural wine & vinyls. Це новий формат проведення заходу – будуть танці, знайомства і багато приємного спілкування. На гостей чекають підбірка натурального вина від бренд-сомельє Дмитра Саприкіна, декілька улюблених закусок, цікава лекція про вино, фанк з вінілів від ентузіаста Sasha Stinger. Вартість: уточнюйте у менеджера.

Неділя, 10 жовтня

Якщо у вас є діти, відправляйтесь у ресторан Kinoshniki. У цю неділю тут влаштовують Велику Дитячу Двіжуху. На малечу чекають різноманітні майстер-класи та конкурси. У програмі: ранкова йога від кіношних бебісіттерів; квітковий майстер-клас; майстер-клас з 3D ручки; дитячий майстер-клас з приготування зефіру; майстер-клас зі створення солодкого дитячого коктейлю; майстер-клас з пластилінової анімації. Початок заходу о 10:00. Вартість: уточнюйте у менеджера.

Ресторан Пушка-Мигдаль о 19:00 влаштовує гастрономічну вечерю, присвячену 135-річчю оскароносної Варвари Каринської. Проведіть вечір в атмосфері богеми 19 століття та отримайте насолоду від смаку 6 вінтажних страв, приготованих за дореволюційними рецептами. Також на гостей чекають театральні поставки, ностальгічні романси та танцювальні номери. Вартість: уточнюйте у менеджера.

І ще..

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб дізнаватись усі подробиці про наші розіграші, світ їжі та ресторани вчасно.

Нові заклади Харкова 2021

Поділитися:

Наскільки публікація корисна?

Натисніть на зірку, щоб оцінити!

Середня оцінка 0 / 5. Кількість оцінок: 0

Оцінок наразі немає. Поставте оцінку першим.

Показати все

Читати статті про Куда пойти в выходные в Харькове

Показати все Показати все

Читати статті про Куда пойти в Харькове

Показати все Показати все

Читати статті про Харьков

Показати все