Переглядів: 811 Час на прочитання: 2 хв
Харьков

На вулиці стоїть чарівна погода. Не сидимо вдома, а гуляємо з друзями й близькими, насолоджуємося останніми теплими днями. Піднімаємо настрій незвичайними й цікавими стравами в улюблених закладах міста. Tomato.ua розповість, що планують ресторани і кафе в цей вікенд. Куди піти в Харкові 22 – 24 жовтня? Читайте в нашій добірці: Харітонов, Пробка, Fabrika.bar, 44 Favorite Place.

Куди піти в Харкові 22 – 24 жовтня

П’ятниця, 22 жовтня

Почніть свої вихідні у п’ятницю у ресторані Харітонов. Тут о 19:00 влаштовують запальну вечірку, родзинкою якої будуть круті хіти 90-х років. Приготуйтесь голосно співати й танцювати так, наче вас ніхто не бачить. У програмі вечора: дивовижний вокал Катерини Шерстакової, шоу-балет Амплуа, гурт Cats та DJ Doberman. Ведучий паті Сергій Белохонов. Вартість: уточнюйте у менеджера.

А ресторан Пробка о 20:00 влаштовує триб’ют-концерт Басти. Отримайте незабутні емоції та справжній драйв від улюблених пісень у живому виконанні Єгора Шагако і повного складу групи Pika Love. На вечерю візьміть салат з ростіфом та томатами під вершково-горіховим соусом (270 грн). Та філе лосося на буряковому різотто з фісташковим соусом (285 грн). Вартість квитка: 150 грн.

Субота, 23 жовтня

У суботу завітайте до Fabrika.bar на музичний вечір. На сцені виступить Jazz coctail trio. Пориньте в атмосферу живої музики, гарного настрою, душевної легкості й гастрономічного задоволення. У меню обирайте тартар з слабосоленої сьомги з авокадо, японським майонезом та ікрою тобіко (250 грн). І біфштекс з ферментованої телятини на подушці хумусу, із солоним огірком та гострим соусом (220 грн).

Неділя, 24 жовтня

Якщо у вас є діти, відправляйтесь у ресторан 44 Favorite Place. У цю неділю тут влаштовують чергове заняття кулінарної Школи Смаку для дітей. На цьому майстер-класі малеча під керівництвом кухарів приготує смачний торт із профітролів та фруктовий мілкшейк. Початок заходу о 13:00. Вартість: уточнюйте у менеджера.

І ще..

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб дізнаватись усі подробиці про наші розіграші, світ їжі та ресторани вчасно.

Нові заклади Харкова 2021

Поділитися:

Наскільки публікація корисна?

Натисніть на зірку, щоб оцінити!

Середня оцінка 0 / 5. Кількість оцінок: 0

Оцінок наразі немає. Поставте оцінку першим.

Показати все

Читати статті про Куда пойти в выходные в Харькове

Показати все Показати все

Читати статті про Куда пойти в Харькове

Показати все Показати все

Читати статті про Харьков

Показати все